Σε ”γραμμή” Άγκυρας και οι Πακιστανοί στην Ελλάδα.

Την στιγμή που η χώρα μας δέχεται απόπειρα εισβολής στον Έβρο, οι εκπρόσωποι διάφορων ξένων οργανώσεων, θέλουν ανοιχτά σύνορα. 

Και μάλιστα δεν μιλάμε για εκπροσώπους τυχαίους, αλλά για τον Τζαβέντ Ασλάμ, το πρόεδρο Πακιστανών Ελλάδας. 

Καίριο ερώτημα. Είναι οι Πακιστανοί μετανάστες; Τι θέλουν στην χώρα μας, όταν το Ισλαμαμπάντ είναι μία πυρηνική δύναμη και με αρκετά καλή οικονομία; 

Γιατί οι Πακιστανοί στη χώρα μας τάσσονται πάντα υπέρ του Ερντογάν; Όσα είπε ο εν λόγω κύριος, είναι ακριβώς το ίδιο ”τροπάριο” του Τούρκου Προέδρου. 

Σκηνικό πολέμου στις Καστανιές: Eπιχειρεί το ειδικό άρμα Leopard-1A5 «ΔΑΥΙΔ»

Λεφτά για μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι για στρατόπεδα ”ρατσιστικές”, όπως τις ονομάζουν, επιχειρήσεις της αστυνομίας, ζητούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα.

«Σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά, να κλείσουν τα στρατόπεδα-θανατοπαγίδες στα νησιά και στην ενδοχώρα. (…) Ο χειρότερος ιός είναι ο ρατσισμός. Ποτέ ξανά φασισμός».

Αυτά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν το Σάββατο 21 Μάρτη το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ακροαριστεροί και μουσουλμάνοι, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως η αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, την οποία αποκαλούν «μίσος, ρατσισμό και φασισμό», είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό. 

Δείτε τo βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »