Την απόφασή του να «κλειδώσει» το προφίλ του Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

Ο ιδρυτής της δημοφιλέστατης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας, πως, μετά το χάος που επικράτησε χθες στην Ουάσινγκτον, και της παρακίνησης, από πλευράς Τραμπ, ουσιαστικά, των αιματηρών επεισοδίων στο Καπιτώλιο, «είναι πολύ επικίνδυνο, πλέον, να επιτρέψουμε στον Πρόεδρο να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα».

Όπως αναφέρει ο Ζάκερμπεργκ, σε σχετική ανάρτησή του, ο λογαριασμός του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ θα κλειδωθεί «τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες», ωστόσο θα μπορούσε να μείνει κλειδωμένος για πάντα, ενώ το ζήτημα θα επανεξεταστεί τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί με ειρηνικό τρόπο η μεταβίβαση της εξουσίας.

Ένα ακόμη χτύπημα… κάτω από τη ζώνη, δηλαδή, για τον «επαναστάτη» πρόεδρο, καθώς ήδη το Twitter και το Instagram έχουν μπλοκάρει (προσωρινά) τους λογαριασμούς του, καθώς επέμεινε σε ατεκμηρίωτους χαρακτηρισμούς για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »