Άναψαν τα τηλέφωνα προς τους διευθυντές ειδήσεων

Αμέσως μετά την δευτερολογία του πρωθυπουργού, η επικοινωνιακή ομάδα που παρακολουθούσε σχολαστικά δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τα τεκταινόμενα στην Βουλή, πήρε φωτιά.

Αιτία ακόμα η αναφορά του πρωθυπουργού που όμως δεν υπήρχε στο γραπτό κείμενο που του είχαν ετοιμάσει, σχετικά με τις ευθύνες των πολιτών για την έκρηξη των κρουσμάτων.

Σήμερα ο πρωθυπουργός ήταν εξαιρετικά πειθαρχημένος στην ομιλία του, αλλά κάπου στην δευτερολογία εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να προβεί σε ένα λεκτικό ατόπημα το οποίο φυσικά δεν το εννοούσε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, υποστήριξε ότι για την έκρηξη της πανδημίας φταίνε οι πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα. Έκανε τα πράγματα χειρότερα μάλιστα λέγοντας πως όλοι οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα! Πράγμα φυσικά που δεν το εννοούσε σε καμία περίπτωση.

Αμέσως όμως ξέσπασε συναγερμός και η επικοινωνιακή ομάδα έπαιρνε τηλέφωνο στους διευθυντές ειδήσεων προκειμένου να ενημερώσει πως πρόκειται για λεκτικό λάθος του πρωθυπουργού και πως δεν θα πρέπει να παίξει στα δελτία. Πράγμα που μάλλον το κατάφεραν.

Υποδειγματική αντίδραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »