Ο εφιάλτης των Lockdown επιστρέφει σε ολόκληρη την Ευρώπη και φυσικά και στην χώρα μας.

Καθώς τα λεγόμενα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά με την έλευση του χειμώνα οι ειδικοί προειδοποιούν και κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες.

Τώρα επαναφέρουν την απειλή του lockdown. Δεν τελείωσαν τα lockdown λένε. Στην Βρετανία οι «ειδικοί» μιλούν για 100.000 κρούσματα την ημέρα και τα ρεπορτάζ από την χώρα που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, μιλούν για διαμαρτυρίες γιατρών και υγειονομικών οι οποίοι ζητούν περισσότερα μέτρα. Στην χώρα μας οι «ειδικοί» που έχουν κατασκηνώσει στα κανάλια αφήνουν υπονοούμενα όταν ερωτώνται σχετικά «Ποτέ μη λες ποτέ» δήλωσε ο Αλβιάδης Βατόπουλος ερωτηθείς από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ενώ η Ματίνα Παγώνη σε άλλη πρωϊνή εκπομπή ανέφερε πως «η κοινωνία δεν μπορεί να μένει κλειδωμένη εξαιτίας των ανεμβολίαστων»

Ταυτόχρονα στην Λετονία έχουμε ήδη το πρώτο lockdown σε εξέλιξη.

Όλα αυτά τι άλλο μπορεί να σημαίνουν εκτός από μια καλά συντονισμένη ψυχολογική επιχείρηση δημιουργίας κλίματος αποδοχής ακόμα ενός κλειδώματος της κοινωνίας;

Τα κανάλια γνωρίζουν τον τρόπο. Έχουν άλλωστε αριστεύσει στις ψυχολογικές επιχειρήσεις τα δυο προηγούμενα χρόνια και έχουν ανταμειφθεί από την κυβέρνηση για τις καλές τους υπηρεσίες με τα περίφημα «πακέτα Πέτσα».

Κάποιοι βέβαια θα αντιτάξουν ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξει άλλο lockdown.

Aυτά τα ακούμε βερεσέ, απαντούμε. Και το καλοκαίρι του 2020 διατείνονταν σε όλους του τόνους πως δεν θα ξαναυπάρξει καραντίνα και είδαμε την συνέχεια.

Στην πραγματικότητα αν ξαναγίνει lockdown θα εκπλαγούν μόνοι όσοι πιστεύουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Δεν γνωρίζουμε πολλούς να το κάνουν αυτό.

Είμαστε βέβαιοι πως η κυβέρνηση καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα προχωρήσουν σε lock down και αυτό τον χειμώνα. Ίσως να το εντάξουν και αυτό στα εκβιαστικά τους σχέδια για μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού.

Ασφαλώς έχουν τον τρόπο να το διαχειριστούν επικοινωνιακά.

Θα τα ρίξουν όλα στους ανεμβολίαστους ποντάροντας στον κοινωνικό αυτοματισμό. Καλύτερα, σκέφτονται να διχαστεί η κοινωνία, παρά να φάμε «μαύρο» στις εκλογές.

Πιστεύουμε ωστόσο πως στο τέλος και η πονηρή κοινωνική μηχανική του Μαξίμου θα αποτύχει και το κόμμα της Πειραιώς δεν θα αποφύγει τελικά το «μαύρο» στις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »