Ένας τραγικός Τζο Μπάιντεν που έχανε τα λόγια του και εκλιπαρούσε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ζητήσει από τους Αμερικανούς πατριώτες να σταματήσουν να διαμαρτύρονται για τις εκλογές βίας και νοθείας της 3ης Νοεμβρίου, βγήκε και μίλησε στον αμερικανικό λαό μετά την άλωση του Καπιτώλιου.

Ο Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σοκαρισμένος από την αντίδραση των πολιτών αφού για πρώτη φορά «στα 250 χρόνια αμερικανικής δημοκρατίας δεν έχουν συμβεί τέτοια πράγματα».

Μα και για πρώτη φορά έχουν συμβεί τέτοιες εκλογές βίας και νοθείας στις ΗΠΑ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι οι Δημοκρατικοί άφηναν τις ΗΠΑ να καίγονται από το κίνημα BLM;

Οι ΗΠΑ, ποτέ πια δεν θα είναι ίδιες. Ο Ν.Τραμπ έβαλε απέναντί του όχι μόνο το δημοκρατικό κατεστημένο, αλλά και το κατεστημένο των ρεπουμπλικανών. Και δείχνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μείνουν οι ΗΠΑ «Δημοκρατία» και όχι ελεγχόμενο από τη ΝΤΠ, κράτος.

O N.Tραμπ, άλλωστε ήδη ζήτησε να αποσυρθούν οι πατριώτες Αμερικανοί και χαρακτήρισε «διαβολικό» τον τρόπο που τους αντιμετώπισαν οι δημοκρατικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »