Τετάρτη 5 Αυγούστου, 2020

Bίντεο-ντοκουμέντο από τον Έβρο: Iσλαμιστές έκαναν επιθέσεις φωνάζοντας ”Αλλάχ Ακμπάρ” – Toυρκικό όχημα έμεινε από βενζίνη!

Νέα απόπειρα εισβολής έλαβε χώρα χθες στα σύνορα από δεκάδες μετανάστες.

Με την υποστήριξη Τούρκων αστυνομικών προσπάθησαν να φέρουν το απόλυτο χάος, με τις Ελληνικές Δυνάμεις να διαλύουν κάθε σχέδιο της απάναντι πλευράς. 

Στη δημοσιότητα έρχονται νέα βίντεο που συγκλονίζουν. 

Δεκάδες ισλαμιστές προσπαθούν να κάνουν ”ντου”, φωνάζοντας ”Αλλάχ Ακμπάρ” και ταυτόχρονα βρίζουν την χώρα μας, λέγοντας συνέχεις ”F@ck Greece”. 

Εν τω μεταξύ βίντεο από drone δείχνει τον συντονισμό που υπάρχει πίσω από τις επιθέσεις. 

Για ακόμη μία φορά τέθηκε σε λειτουργία το ειδικό όχημα με τις τουρμπίνες και τον ανεμιστήρα του Στρατού, διώχνοντας προς την τουρκική πλευρά τα αέρια και τα καπνογόνα.  

Άγρια επίθεση κατά Ελλήνων στον Έβρο: Τούρκοι & μετανάστες επιχείρησαν να ρίξουν το φράχτη με φλεγόμενο δέντρο

Τα πλάνα μαρτυρούν τη μανία των εκατοντάδων ισλαμιστών, που συνεχίζουν να ”εργαλειοποιούνται” από την κυβέρνηση Ερντογάν ως μέτρο πίεσης κατά της Ελλάδας και της Ε.Ε., αλλά και την ταυτόχρονη ψυχραιμία των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων. 

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το militaire, οι Τούρκοι έμειναν από βενζίνη, 200 μόλις μέτρα από το φυλάκιό τους. Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έτρεχαν με μπετόνια και λάστιζα, προκειμένου να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματός τους. 

Aυτοί είναι οι Τούρκοι! 

Δείτε βίντεο:

Σχολιάστε

Translate »