«Εξαέρωση» των Ουκρανών στο Νικολάεφ – Σκοτώθηκαν 350 στρατιώτες

Οι Ρώσοι πλέον αλλάζουν τακτική στην Ουκρανία και κάνουν μαζική χρήση του Πυροβολικού για να καταστρέφουν όλους τους στόχους.

Το Πυρβολικό τους εκτός από εξαιρετική απόδοση τους αποφέρει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Ελαχιστοποιεί τις απώλειές τους.

Σφοδρή πυραυλική επίθεση εξαπέλυσε η Μόσχα τις πρωινές ώρες στο Νικολάεφ την βάση των Ουκρανών από όπου οργανώνονται όλες οι προσπάθειες αντεπίθεσης του Κιέβου στην περιφέρεια τη Χερσώνας.

Επλήγη η ουκρανική στρατιωτική βάση της Kahkovka στα περίχωρα του Νικολάεφ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 350 Ουκρανοί.

Την πόλη χτύπησαν τουλάχιστον 10 πύραυλοι cruise.  Ανάμεσά στους στόχους που επλήγησαν ήταν και το εργοστάσιο Sokol.

Υπενθυμίζεται ότι και χτες το Νικολάεφ χτυπήθηκε από πολλαπλά ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες  καταστράφηκε η περίφημη και πολυδιαφημισμένη «αντεπίθεση» των Ουκρανών με «το 1 εκατ. στρατιωτών» για την ανακατάληψη των νότιων περιοχών της Ουκρανίας».

Οι ουκρανικές φάλαγγες που εισήλθαν για 5 χλμ. στην περιοχή βόρεια του Δνείπερου για να απειλήσουν με διάσπαση της ρωσικής γραμμής διαλύθηκαν ολοσχερώς.

Τεθωρακισμένα Μεταφοράς Προσωπικού, άρματα μάχης, φορτηγά, όλα έγιναν μία «γραμμή φωτιάς» που καιγόταν ώρες στο ανοικτό πεδίο μετά την συνδυασμένη δράση των ρουκετοβόλων BM-21 των 122 χλστ. και των Smerch των 300 χλστ του ρωσικού Πυροβολικού.

Συγκεκριμένα καταστράφηκε η 28η ουκρανική μηχανοκίνητη Ταξιαρχία.

Από τότε που οι Ουκρανοία ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν αντεπίθεση με σκοπό την κατάληψη της Χερσώνας οι ρώσοι μετέφεραν 500 πυροβόλα και ρουκετόβόλα στη γραμμή της Χερσώνας .

Οι επιδόσεις του ρωσικού Πυροβολικού έχουν βελτιωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που αγγίζουν την απόλυτη επιτυχία.

Αυτή την στιγμή η Μόσχα μπορεί να ισχυριστεί ότι το Πυροβολικό της είναι το ισχυρότερο στον πλανήτη και αποδίδεται ξανά σε αυτό, καταλυτικός ρόλος στα πεδία των μαχών.

 

Τώρα οι Ρώσοι πλήττουν ανηλεώς το Νικολάφ το οποίο αποτελεί το σημείο εκκίνησης όλων των ουκρανικών αντεπιθέσεων.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »