Η Ρωσία στο διάβα τους – Τι θα γίνει στο τέλος;;;

Ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν, είναι Γάλλος πολιτικός, ευρωβουλευτής και συμπρόεδρος του Αριστερού Κόμματος. Μετά την ένταξή του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα το 1976, εκλέχθηκε διαδοχικά δημοτικός σύμβουλος του Μασσί, γενικός σύμβουλος της Εσόν και στην συνέχεια γερουσιαστής του ίδιου νομού το 1986, το 1995 και το 2004.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το ΕΛ, φανερώνει την πρόθεση των διεθνιστών για ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗ τάξη πραγμάτων, υπό τον μανδύα της δήθεν πολυσυμμετοχικότητας, έτσι ώστε να αποφύγουν τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ωστόσο η Ρωσία δεν βγαίνει εύκολα από την μέση:

«Έχουμε συμφέρον για μια διεθνή τάξη. Όχι στον πολυπολικό κόσμο που οδηγεί σε πόλεμο. Ένας κόσμος τακτοποιημένος, όπου κυριαρχεί το διεθνές δίκαιο που αποφασίζεται στα Ηνωμένα Έθνη»,τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Μας συμφέρει αυτό που αποτελεί μια Διεθνής Τάξη κι όχι οι φλυαρίες που ακούω συχνά περί πολυπολικού κόσμου επειδή αυτό το έλεος το παρείχαμε ήδη μια φορά κι αυτό έδωσε 2 παγκόσμιους πολέμους.

Διότι όταν έχετε έναν πολυπολικό κόσμο, οι πολλαπλοί πόλοι κάνουν πόλεμο για να μάθουν ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο (σ.σ. επιθυμούν παγκόσμια ειρήνη, αλλά με την ΔΙΚΗ τους άποψη και πολιτική θεωρία να είναι η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ. Δεν επιθυμούν εχθρούς να την απειλούν).

Συνεπώς, μας συμφέρει ένας κόσμος σε τάξη. Κι ένας κόσμος σε τάξη είναι ένας κόσμος όπου αυτό που επικρατεί πάνω σε κάθε άλλη σκέψη είναι ο διεθνής νόμος (σ.σ. ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ). Και το μοναδικό μέρος που διαθέτει μια διεθνή νομιμότητα όσο τελειότερη γίνεται είναι ο ΟΗΕ (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ)».

Δείτε απόσπασμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »