«Αν δεν έχετε ψωμί να τρώτε παντεσπάνι» – Αντί για σόμπες των 50 ευρώ ο βουλευτής της ΝΔ Μ.Παπαδημητρίου συστήνει… διπλά παράθυρα των 5.000 ευρώ!

Για μια ακόμη φορά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τους πολίτες με τις δηλώσεις τους, καθώς δείχνουν ότι βρίσκονται εντός πραγματικότητας. 

Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στους καταναλωτές για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Ειδικότερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τα έριξε στις σόμπες με τις οποίες προσπαθούσε να ζεσταθεί ο κόσμος τον χειμώνα, αλλά και με τους ίδιους τους καταναλωτές που δεν μπορούν να φτιάξουν τα παράθυρά τους να είναι διπλά.

«Υπάρχουνε σπίτια που θερμαίνονται -δεν θα πω την μάρκα, διαφημίζεται αφειδώς- με ένα αδηφάγο τέρας ενέργειας που κακώς διαφημίζεται κατά την γνώμη μου. Ή θα έπρεπε να διαφημίζεται όπως διαφημίζονται άλλα προϊόντα που έχει warning, έχει επισήμανση και την ίδια στιγμή δεν μπορούν να φτιάξουν τα παράθυρά τους να είναι διπλά».

Ας πει κάποιος στον κ. Παπαδημητρίου ότι ο κόσμος ζεσταίνεται με τέτοιες σόμπες γιατί δεν έχει λεφτά να προμηθευτεί κλιματιστικά, τζάκια κοκ.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να βάλει και διπλά τζάμια… τα οποία κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ! Σε μία μέση κατοικία των 90 τ.μ. για να αλλαχθούν τα κουφώματα με διπλά παράθυρα χρειάζονται το ελάχιστο 5.000 ευρώ, την ίδια ώρα που μια σόμπα κάνει κοντά στα 50 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »