«Στο τραπέζι» βρίσκεται πλέον η επέκταση των χωρικών υδάτων νότια και δυτικά της Κρήτης στα 12 ναυτικά μίλια, κάτι που πρόκειται να υλοποιηθεί αρκετά σύντομα καθώς η Τουρκία κινείται ολοταχώς προς την υλοποίηση του τουρκολιβυκού Μνημονίου…. Τουρκία: Αυτό Είναι “αιτία πολέμου” warnews

1.       Μια μαζική κυβερνοεπίθεση έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις ΗΠΑ και έκλεισε πάνω από δώδεκα ιστοσελίδες αεροδρομίων και έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα με τις πτήσεις.

2.       Η Ρωσία έχει ενημερώσει τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ ότι τους θεωρούν ως ενεργούς συμμετέχοντες σε αυτόν τον πόλεμο, καθώς συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά προμηθεύοντας τον ουκρανικό στρατό με πιο προηγμένα όπλα.

3.       Μετά από την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας οι Ρώσοι πολίτες φώναζαν: «NUKE Washington» ( κτυπάτε με πυρηνικά την Ουάσιγκτον )

4.       Στον απόηχο των επιθέσεων στη Γέφυρα της Κριμαίας, η ρωσική κυβέρνηση έστειλε ΔΥΟ πλήρως επιχειρησιακά ΦΟΡΤΗΓΑ εκτοξευτών πυρηνικών πυραύλων να περάσουν μπροστά από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μόσχα, Τα φορτηγά μετέφεραν τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο «YARS» ο οποίος είναι οπλισμένος με τουλάχιστον μία πυρηνική κεφαλή 800 κιλοτόνων. Ο πύραυλος μπορεί να φέρει τουλάχιστον τέσσερις κεφαλές, και αν είναι μικρότερες, εκδόσεις 100 kt μπορούν να φέρουν δέκα από αυτές.  Ένας πύραυλος μπορεί να κτυπήσει έως και ΔΕΚΑ αμερικανικές πόλεις ταυτόχρονα….. καμιά χωρά μέχρι σήμερα  δεν παρέλασε με πραγματικούς πυρηνικούς πυραύλους σε φορτηγά εκτοξευτών, μπροστά από Πρεσβεία άλλου κράτους. WORLD  HAL TURNER

Ο αμερικανικός λαός δεν πληροφορείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τα πράγματα μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας έχουν εξελιχθεί πολύ άσχημα τους τελευταίους μήνες, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ, έχουν κρατήσει τις αναφορές για αυτό το θέμα στο ελάχιστο, ΟΥΤΕ ΕΝΑ από αυτά δεν έχει περιγράψει πόσο κοντά είμαστε πραγματικά στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Πιστεύω ότι η Ρωσία δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας, δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό, ο Ρωσικός στρατός ετοιμάζει τα πυρηνικά για το ΝΑΤΟ, Ευρώπη και ΗΠΑ, ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο….. η Ρωσία όμως έχει εκνευριστεί από την ανελέητη ανάμειξη των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ που κοστίζει τις ζωές χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών.

Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ξανά και ξανά, να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στην Ουκρανία, η Ουκρανία ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ, δεν έχουν συμφωνίες για την άμυνα με τις ΗΠΑ, και όμως  οι ΗΠΑ στέλλουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, σε όπλα, πυρομαχικά και σε μετρητά στην Ουκρανία, επιπλέον, χρησιμοποιούν τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους και τα στρατιωτικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα για να συλλέξουμε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων και στη συνέχεια παρέχουν συντεταγμένες  ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ στην Ουκρανία, για να σκοτώσουν ρωσικά στρατεύματα.

Άρα η  Ρωσία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλα τα προβλήματά της μπορούν να σταματήσουν χτυπώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ με πυρηνικό χτύπημα…….Γνωρίζουν ότι τη στιγμή που ένα πυρηνικό εκρήγνυται στο έδαφος των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει, σίγουρα, το ΗΒ θα εξαπολύσει ένα πυρηνικό χτύπημα ανταπόδοσης, αλλά το ΗΒ είναι μικροσκοπικό και μπορεί να εξαφανιστεί από τον νέο ρωσικό πύραυλο «SARMAT» σε διακόσια δύο Δευτερόλεπτα. Ναι, καλά διαβάσατε, 202 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ από την εκτόξευση έως τον αντίκτυπο . . . και το ΗΒ έχει φύγει.

 Η Γαλλία μπορεί επίσης να εκτοξεύσει ένα ή δύο πυρηνικά, αλλά οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι οι ρωσικοί πύραυλοι SARMET μπορούν να χτυπήσουν το Παρίσι σε 180 δευτερόλεπτα. Άρα η Γαλλία θα το σκεφτεί πολύ καλά αν πρέπει να εκτοξεύσει πυρηνικά εναντίον της Ρωσίας. WORLD  HAL TURNER

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό που βλέπω να έρχεται, ο πυρηνικός πόλεμος, η καταστροφή ο πόνος ο θάνατος, οι αρρώστιες ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…… στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της…….ΕΛΛΗΝΕΣ, καμιά χώρα, κανένας λαός, καμιά συμμαχία δεν θα υπερασπιστή την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ας το καταλάβουμε επιτέλους ότι τους μόνους συμμάχους που έχουμε….. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ, ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ……..  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »