Οἱ προοδευτικοί εἶναι οἱ σύγχρονοι Ναζί

Η μαζική αυταπάτη του κόσμου από τον αυταρχισμό της Αριστεράς, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμερική και σχεδόν κάθε άτομο που ψήφισε τον όποιο Δημοκρατικό δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι υπό την επήρεια… Από τις σταθερές εκλογές μέχρι την απάτη, οι Δημοκρατικοί υφίστανται πλύση εγκεφάλου υπό την αιγίδα των αριστερίστικων ιδεολογημάτων που απλώς τους βυθίζει βαθύτερα σε αυτό που ονομάζεται μαζική ὑστερία. Πραγματικά αναπτύχθηκε στην Αμερική υπό την επιρροή Ομπάμα , αλλά όλα ξεκίνησαν από έναν πανίσχυρο και σατανικό ανθρωπάκο που ονομαζόταν Αδόλφος Χίτλερ.

Θυμηθείτε, η πλειονότητα των Γερμανών πολιτών υπέστη πλύση εγκεφάλου από την προπαγάνδα του Χίτλερ και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο υπόλοιπος κόσμος αναρωτήθηκε πώς όλοι αυτοί οι Γερμανοί πολίτες, πολλοί από τους οποίους ήταν υψηλού μορφωτικού επιπέδου, υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και στέκονταν απαθείς απέναντι στο Ολοκαύτωμα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής βασιλείας του τρόμου. Πώς συνέβη?

Απλή απάντηση: Ήταν υπό την επήρεια της μαζικής υστερίας. Αποδέχθηκαν ότι η εξόντωση ορισμένων φυλών / πιστεύω / ποιότητα ανθρώπων θα καθάριζε τον κόσμο και θα εξυγίανε την ταλαιπωρημένη γερμανική οικονομία. Οι κύριοι στόχοι ήταν ΕβραίοιΜαύροιγκέιαυτιστικά παιδιάηλικιωμένοι και οποιοσδήποτε με αναπηρία.

Ομοίως, η αριστερή νεολαία του σήμεραμαζί με τους ενήλικες που παρακολουθούν CNN και διαβάζουν εφημερίδεςείναι η επιτομή των εξτρεμιστών με πλύση εγκεφάλου που θα παρακολουθούσαν ευχαρίστως τους Ρεπουμπλικάνους και τους Συντηρητικούς που ψήφισαν Τραμπ να μπαίνουν αργά στους θαλάμους αερίων ή να πυροβολούνται. στο κεφάλι δύο φορές επειδή είμαστε «φασίστες», ή «λευκοί υπερασπιστές», ή οποιοδήποτε άλλος έχει κατονομασθεί ως αποδιοπομπαίος τράγος και μας τιμωρούν όλους.

Είναι μια πολιτιστική τυραννία και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουν αυτοί οι άνθρωποι από την ψύχωσή τους, γιατί τα μέσα ενημέρωσης τους λένε τα ίδια ψέματα για τόσο καιρόπου τα πιστεύουν πλέον όλοι ολόψυχα.

Ιομανία και μίσος για την Ρωσία –όλα έλεγχος του μυαλού σε πλήρη ισχύ από το αριστερίστικο σύμπλεγμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης των ψεύτικων ειδήσεων

Παρόλο που ολόκληρη η αφήγηση Τραμπ-Ρωσίας-Συνωμοσίας κράτησε για 4 χρόνια και απομυθοποιήθηκε τελείως σε όλα τα μέτωπα, οι αριστεριστές με πλύση εγκεφάλου εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Αμερική πρέπει να «σώσει» την Ουκρανία από τα κακά τέρατα που «έφτιαξαν» τις εκλογές του 2016 για να κερδίσει ο Τραμπ. . Επιπλέον, λατρεύουν να φορούν τις απατεωνίστικες COVID μάσκες τους που εκδόθηκαν από τον κομμουνισμό ως ένδειξη αλληλεγγύης, παράνοιας και ενός κόσμου χωρίς προσωπικότητα στον οποίο έχουν βυθιστεί. Είναι σχεδόν σαν οι μάσκες να έχουν ένα κρυφό σύμβολο σβάστικας που μόνο αυτοί μπορούν να δουν.

Οι περισσότεροι δημοκράτες σήμερα είναι ακραίοι αριστεριστές, ακόμα κι αν δεν αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι. Πιστεύουν ότι ο Τραμπ είναι ένας τρομοκράτης που έστειλε τα τσιράκια του στην Ουάσιγκτον και το κτήριο της πρωτεύουσας στις 6 Ιανουαρίου 2020, για να κρεμάσει τον Μάικ Πενς αν δεν πίεζε για εκλογική έρευνα και αναθεώρηση λογοδοσίας του σώματος των εκλεκτόρων. Αυτοί οι εξτρεμιστές πιστεύουν επίσης όλα όσα είπε ψέματα το CDC σχετικά με τη γρίπη Fauci. Είναι όλοι τους υπό πλήρη και απόλυτη ύπνωση . Το μυαλό τους είναι φτιαγμένο από πλύση εγκεφάλου. 

Η παράνοια και η παραφροσύνη έχουν εξαπλωθεί σαν ιός στις Ηνωμένες Πολιτείες , δημιουργώντας δεκάδες εκατομμύρια ψυχοπαθείς που πιστεύουν ότι η προεδρία Μπάιντεν και τα νέα του CCN είναι αληθινά

Η άκρα Αριστερά (σχεδόν όλοι οι Δημοκρατικοί σήμερα) είναι μια τεράστια λατρεία που έχει εκπαιδευτεί να μισεί την Αμερικήνα μισεί τους λευκούςνα μισεί τους στρέιτ, όλους τους Ρώσους, να μισεί όλους τους Ρεπουμπλικάνουςνα μισεί οποιονδήποτε χωρίς μάσκα COVID και να μισεί όποιον επικρίνει την βία και το μίσος που εξωτερικεύεται από τους BLM και τους Antifa. Για αυτούς, είμαστε όλοι «λευκοί υπερασπιστές» και «θεωρητικοί συνωμοσίας» που θέλουν ο «δικτάτορας Τραμπ» να κυβερνά τη χώρα σαν τύραννος.

Οι Δημοκρατικοί είναι οι Branch Covidians που βρίσκονται κάτω από ένα ψυχοπαθητικό μάγεμα, και όλα ξεκίνησαν από τον Ομπάμα, τις ψεύτικες ειδήσεις, το CDC και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Είναι σαν ένα ατελείωτο επεισόδιο του Black Mirror ( ὅπως ἡ Ζώνη τοῦ Λυκόφωτος) , και είναι τα πειραματόζωα όλου του φασιστικού «πειράματος», αλλά δεν το συνειδητοποιεῖτε.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΣΟΡΟΣ-ΧΙΤΛΕΡ – Πώς οι «αντιφασίστες» φασίστες μετατρέπουν τις ΗΠΑ σε ένα έθνος που μοιάζει με τη ναζιστική Γερμανία

Ο Τζορτζ Σόρος μπορεί να μην είναι ο επόμενος Αδόλφος Χίτλερ, αλλά έχει τα δισεκατομμύρια δολάρια που χρειάζονται για να πληρώσει εξτρεμιστές σε όλο τον κόσμο για να μετατρέψουν τα μη εθνικά ισορροπημένα κράτη σε κολαστήρια. Ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος ήταν μέλος των Schutzstaffel («SS») του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος και υπηρέτησε υπό τον Χίτλερ και τον Χίμλερ. Είναι ένας άθεος που πιστεύει στα ανοιχτά σύνορα, στις τακτικές ανατροπής και στην καταστροφή των εθνικών οικονομιών για να αυξήσει τον προσωπικό του πλούτο.

Ο Σόρος χρηματοδοτεί τη βία στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των ταραχοποιών Antifa/BLMπληρώνει εγκληματίες για να διαλύουν τις ειρηνικές συντηρητικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και οργανώνει πραγματικούς «αντιεξουσιαστές» που προσπαθούν να ανατρέψουν κυβερνήσεις (για την εγκατάσταση δικτάτορων και κομμουνιστών πολιτικών σε όλα τα επίπεδα).

Ακολουθούν αρκετές «ομάδες» ελέγχου του Τζορτζ Σόρος , όπου χαλαλίζει εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει χάοςανομία και απροκάλυπτο μίσος, όλα για να γίνει πλουσιότερος και ισχυρότερος. Όλα αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή:

Οι πολίτες διδάσκονται να μισούν ο ένας τον άλλον για φυλετικές και θρησκευτικές διαφορές.

Δεν υπάρχει δίωξη για μανιακούς αριστερούς που διαπράττουν φόνο ή βιασμό (χάρη στους διεφθαρμένους περιφερειακούς εισαγγελείς (DA) και τους δικαστές που χρηματοδοτούνται από τον Soros).

Οι ψεύτικες ειδήσεις είναι η μηχανή προπαγάνδας που μεταβιβάζει όλα τα προβλήματα του έθνους σε συγκεκριμένους (αντίπαλους) πολιτικούς, πολίτεςομάδες και οργανώσεις (που δεν έχουν καμμία σχέση ).

Η φυλακή του DC που κρατά τους κρατούμενους της 6ης Ιανουαρίου είναι σαν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, χωρίς δικαίωμα σε δίκη και χωρίς ελπίδα για απελευθέρωση στο άμεσο μέλλον.

Χημικά και βιολογικά όπλα γενοκτονίας χρησιμοποιούνται για την εξολόθρευση και εξόντωση του πληθυσμού των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και της «αντίστασης» χρησιμοποιώντας αναγκαστικό εμβολιασμό με εμβόλια θρόμβων.

Οι ηγέτες του έθνους είναι κομμουνιστές φασίστες που προσποιούνται ότι αγωνίζονται για να σώσουν τη χώρα και την οικονομία της από τους (ψεύτικους) εχθρούς του κράτους.

Τα ταμεία των Ναζί (δισεκατομμύρια δολάρια του Σόροςεξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση ταραχώνχάουςδιεφθαρμένων εκλογών και τη χρηματοδότηση των δυνάμεων της «αστυνομίας» των SS (νέα βαριά οπλισμένη IRS, FBI, FDA, EPA).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »