Με μία «επιστολή ψυχής» προς τους Έλληνες πολίτες, ο επικεφαλής του κινήματος, Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, τους καλεί να «τιμωρήσουν» στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματος.
Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Ελπίζω κι εύχομαι αυτό το κείμενο να φτάσει στα χέρια σου και εσύ να βρεις δύο λεπτά για να το διαβάσεις. Στην Αθήνα και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας δεν με ακούς στο ραδιόφωνο και δεν με βλέπεις στη τηλεόραση γιατί έχει δοθεί εντολή απευθείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ακούγονται η κριτική μου και οι απόψεις μου για όσα τραγικά συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη πατρίδα μας.

Ενώ 4 εκατομμύρια άνθρωποι είναι υπερχρεωμένοι από τις τράπεζες και το δημόσιο και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις είναι στο «κόκκινο» η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας και τώρα βρίσκεται μέσα σε ομίχλη δύσοσμων υποθέσεων (Λιγνάδης, Φουρθιώτης, δολοφονία Καραϊβάζ κ.λπ). Η εθνική οικονομική καταστροφή είναι μεγάλη όπως και η υπερσυσσώρευση του δημόσιου και του ιδιωτικού χρέους. Ο Μητσοτάκης και οι γνωστοί σε όλους εθνομηδενιστές παζαρεύουν στα παρασκήνια τις Πρέσπες 2, δηλαδή τη «διανομή» του Αιγαίου.

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου εξυπηρετεί εμφανώς την ολιγαρχία του πλούτου και πιστεύει ότι μοιράζοντας στους «ιθαγενείς» υποσχέσεις και καθρεφτάκια θα κερδίσει άλλη μια τετραετία επειδή ο λαός δεν εμπιστεύεται πλέον ούτε τον αρχιτέκτονα των Πρεσπών 1, τον Αλέξη Τσίπρα! Εσύ μπορείς να ψηφίσεις πάλι αυτόν που σε φυλάκισε με τα πλέον ακραία μέτρα στον κόσμο, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης;

Θα ξαναψηφίσεις πάλι αυτόν που σου στέρησε την εργασία ή που σου έβαλε λουκέτο στο μαγαζί;

Μπορείς να έχεις ξανά για 4 χρόνια αυτόν που προκάλεσε Εθνική Μελαγχολία και κατάθλιψη με αλλοπρόσαλλες αντιφατικές και ακατανόητες αποφάσεις για το πώς θα κινούμαστε και θα ζούμε;

-Υπάρχει υγεία χωρίς Ελευθερία
-Υπάρχει υγεία χωρίς εργασία;
-Υπάρχει υγεία χωρίς πολιτισμό;
-Υπάρχει υγεία χωρίς ανθρώπινη συναναστροφή;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ!
Ίδρυσα το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι για να πορευτούμε μαζί και να ανατρέψουμε το παρακμιακό και δύσοσμο πολιτικό τοπίο.
Το Κίνημα αυτό δεν είναι δικό μου. Είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ!»

Ο Γ. Τράγκας μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο, πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες, σε επίσκεψη όπου έγιναν δεκτοί από τους παράγοντες της πόλης με ιδιαίτερη θέρμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια ανά νομό στη Μακεδονία και στη Θράκη με μόνο «πονοκέφαλο» του Γ. Τράγκα την επιλογή για ελάχιστες θέσεις υποψηφίων σε κάθε νομό, μεταξύ 5πλάσιου αριθμού ανά θέση σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων του κάθε νομού που έχουν δηλώσει την απόφαση τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Γ. Τράγκα, τον Ν. Νικολόπουλο, τον Δ. Καζάκη, τον Γ. Δημαρά και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν το κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »