Ο πλαστικός χειρούργος, ο οποίος έχει ασυλία για τις αποφάσεις που πήρε για τα lockdown απαιτεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!
Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε και πλέον οι «ειδικοί» της κυβέρνησης που αποφασίζουν εδώ και έναν χρόνο για το lockdown, το οποίο κατέστρεψε πλήρως την οικονομία και οδήγησε σε πάνω από 11.000 νεκρούς από κορωνοϊό απαιτούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!

Κάτι που καταπατάει κατάφορα το Σύνταγμά και κάθε ελευθερία του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα ο πλαστικός χειρουργός και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, βγήκε πρωί πρωί στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΪ για να σχολιάσει την απόφαση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα ΕΜΑΚ και είπε κυνικά πως… «έπρεπε από την αρχή ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό να είναι υποχρεωτικός».

Δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο οι πολίτες θα έπρεπε (πρέπει) να εμβολιαστούν με εμβόλια τα οποία ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο, καθώς όλα έχουν κατεπείγουσα άδεια και ακόμα (όπως είναι λογικό) δεν γνωρίζουμε τα πάντα τόσο για τις παρενέργειες, όσο και για την αποτελεσματικότητα τους!

Με αυτά τα εμβόλια ο πλαστικός χειρούργος Α.Εξαδάκτυλος θέλει να είναι υποχρεωμένοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να εμβολιάζονται…

«Όλη η Ευρώπη θα έπρεπε να είναι πιο αποφασιστική στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού ευθύς εξαρχής. Η υποχρεωτικότητα δεν είναι κάτι καινοφανές. Οι εργαζόμενοι στις κουζίνες των εστιατορίων εδώ και χρόνια έχουν την υποχρέωση να είναι εμβολιασμένοι για ηπατίτιδα. Τα παιδιά στα σχολεία εδώ και χρόνια είναι υποχρεωμένα να είναι εμβολιασμένα για όλες τις παιδικές ασθένειες. Στην προκειμένη περίπτωση, από την αρχή υπάρχει μια διστακτικότητα. Έπρεπε από την αρχή ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό να είναι υποχρεωτικός», είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα ΕΜΑΚ.

Πρόσθεσε δε ότι η απόφαση της ΕΜΑΚ για υποχρεωτικό εμβολιασμό έχει μια σαφέστατη λογική, αλλά εδώ και πολύ καιρό είμαστε σε μια διχογνωμία στο προς τα πού να προχωρήσουμε.

«Τους εμβολιασμούς τους αντιμετωπίζουμε με μια διστακτικότητα, περνάμε μια πανδημία και μια παγκόσμια αναστάτωση μέσα από fake news, τα οποία ανεξέλεγκτα διασπείρονται περισσότερο από τις σοβαρές πληροφορίες. Από την αρχή υπάρχει αμφισβήτηση των πάντων. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμα και ότι δεν υπάρχει ιός. Επιπλέον, τα εμβόλια σε όλο τον πλανήτη έχουν ένα πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν πέσει θύματα της επιτυχίας τους. Οι άνθρωποι πίστεψαν και διακίνησαν την ανευθυνότητα ότι τα εμβόλια δεν έχουν χρησιμότητα και δημιουργούν προβλήματα», κατέληξε.

Παράλληλα, ως συνήθως, έκρουσε «καμπανάκι» για αυστηρή τήρηση των μέτρων, καθώς όπως είπε για πρώτη μέρα χθες οι εισαγωγές στα νοσοκομεία ήταν περισσότερες από τα εξιτήρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα συνέβαινε το αντίστροφο.

Eνώ σχολιάζοντας την αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα σε ορισμένες περιοχές, επισήμανε ότι αν το ιικό φορτίο σταθεροποιηθεί και δε συνεχίσει να αυξάνεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν συνεχίσει να αυξάνεται, προφανώς και θα δώσει κρούσματα.

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Η πανδημία δεν είναι πίσω μας. Το όποιο άνοιγμα γίνεται, πρέπει να γίνεται με αυστηρότατη τήρηση των μέτρων, με πολλή μεγάλη προσοχή κι έχοντας συνεχώς στη σκέψη μας ότι το πρόβλημα είναι εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις μεταλλάξεις, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η βρετανική και δε φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη που να μπορέσει να την εκτοπίσει, προσθέτοντας ότι εάν έρθει η ινδική μετάλλαξη στη χώρα μας, που κινείται ταχύτερα, τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Να υπενθυμίσουμε πως η κυβέρνηση ψήφισε πριν λίγο καιρό ασυλία για όλα τα μέλη της επιτροπής των «ειδικών» για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »