Η κυβέρνηση, αφού κλείδωσε τους Έλληνες για 1 χρόνο καταστρέφοντάς τους οικονομικά, τώρα ήρθε η στιγμή να τους πάρει το σπίτι, αφού η αναστολή των πλειστηριασμών της 1ης κατοικίας των ευάλωτων νοικοκυριών πήρε παράταση για μόνο ένα μήνα, μέχρι τις 30/6!

Από τη 1/7 οι Έλληνες που καταστράφηκαν από κρίση και lockdown και δεν έχουν να πληρώσουν τις τράπεζες θα χάνουν τα σπίτια τους και θα μένουν στον δρόμο!
Συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών, οι τράπεζες και οι διαχειριστές δανείων (ξένα funds) αποφάσισαν την αναστολή των πλειστηριασμών 1ης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών, για μόλις ένα μήνα από την 1η/6/2021 έως τις 30/6/2021, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση μέχρι την ολοκλήρωση της δημιουργίας του φορέα διαχείρισης των ακινήτων.

Οι πολίτες θα πρέπει να αποστείλουν στην τράπεζα ή τον διαχειριστή του δανείου τους την τελευταία δήλωση φορολογίας εισοδήματος Ε1 και τη δήλωση στοιχείων ακινήτων Ε9, ώστε να αποδείξουν ότι ανήκουν στα ευάλωτα νοικοκυριά και να ανασταλεί ο πλειστηριασμός της 1ης κατοικίας τους.

Μέχρι στιγμής, 7.921 άτομα έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα και έχουν ξεκινήσει την αίτησή τους για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μη μείνουν στον δρόμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »