ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ; ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ.. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντομίρ Ζελένσκι και τον Δήμαρχο Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Κίεβο, με αντιπροσωπεία Δημάρχων ευρωπαϊκών πόλεων. Στόχος της αποστολής των Δημάρχων ήταν η υπογραφή συμφωνίας στήριξης της βιώσιμης ανοικοδόμησης των ουκρανικών πόλεων.

Η συμφωνία που υπεγράφη, παρουσία του Ουκρανού Προέδρου, από τον εκπρόσωπό του, προβλέπει συγκεκριμένο σχέδιο συνεργασίας για την κάλυψη όλων των αναγκών ανοικοδόμησης και αποτελεί πρωτοβουλία του δικτύου Eurocities, στο οποίο μετέχει η Αθήνα.

Στο κοινό τους ανακοινωθέν, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, οι Δήμαρχοι Φλωρεντίας, Αθήνας, Ελσίνκι, Λυών, Μασσαλίας, Όσλο, Ρίγας, Τιράνων και Κιέβου σημειώνουν:

«Εμείς, οι δήμαρχοι και ηγέτες ευρωπαϊκών και ουκρανικών πόλεων, καταδικάζουμε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και απευθύνουμε κάλεσμα για την άμεση απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων και την αποκατάσταση της ειρήνης. Δεσμευόμαστε να συνδυάσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την προετοιμασία και την πραγμάτωση της ταχείας και βιώσιμης ανασυγκρότησης των ουκρανικών πόλεων, τις οποίες έχουν καταστρέψει οι ρωσικές επιθέσεις από τις 24 Φεβρουαρίου 2022».

Αυτή η οικογένεια θα σεβαστεί ποτέ το δημόσιο χρήμα και θα πάψει να θεωρεί τα δημόσια ταμεία το πορτοφόλι της; Πήγε ο Μπακογιάννης στο Κίεβο και υπέγραψε συμφωνία ανοικοδόμησης των πόλεων της Ουκρανίας με οικονομική στήριξη του Δήμου Αθηναίων.
Η Αθήνα έχει τα μαύρα της τα χάλια, η πόλη καταρρέει και ο τύπος που δεν καταλαβαίνει πού πάνε τα τέσσερα και παριστάνει τον δήμαρχο σπαταλά τις εισφορές των Αθηναίων, για να χτίσει άλλες πόλεις του εξωτερικού. Μην δει εργολάβο ο Μπακογιάννης. Να πάει να κολλησει επάνω του για ευνόητους λόγους.
Να επισημάνουμε ότι την συμφωνία υπέγραψαν ελάχιστοι δήμαρχοι πόλεων, ήτοι οι Δήμαρχοι Φλωρεντίας, Αθήνας, Ελσίνκι, Λυών, Μασσαλίας, Όσλο, Ρίγας, Τιράνων και Κιέβου. Ούτε Παρίσι, ούτε Ρώμη, ούτε Βρυξέλλες, ούτε ισπανικές πόλεις, ούτε γερμανικές, κτλ. Δευτερότριτες πόλεις στις οποίες συμμετείχε με εντολές προφανώς και ο δικός μας. Οι άλλοι δήμαρχοι που σέβονται το δημόσιο ταμείο προφανώς είναι απάνθρωποι φασίστες.
Στο προφίλ του στο φβ έχουν μπει οι γυμνοσάλιαγκες ακόλουθοι και συγχαίρουν το ότι τα λεφτά των Αθηναίων, αντί να φτιάξουν την πόλη τους, θα φτιάξουν τις ουκρανικές πόλεις.
Αυτό το σούργελο πότε θα ξεκουμπιστεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »