Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: «Ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό για τα παιδιά είναι μικρός – Είναι διαφορετικός ο στόχος»!
Μόλις πριν λίγες ημέρες είχε προκληθεί σάλος εξαιτίας της επιθυμίας των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν παιδιά από 12 ετών και άνω (στη συνέχεια προφανώς θα ακολουθήσουν και μικρότερα) αλλά πλέον είναι απίστευτοι και οι λόγοι για την πραγματοποίηση αυτής της πράξης καθώς φαίνεται ότι και η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να “ρισκάρει” με τα παιδιά για λόγους προστασίας των ενηλίκων!

Οι ειδικοί σε ολόκληρο τον κόσμο κρίνουν σκόπιμο σε πρώτη φάση την ανοσοποίηση του ενήλικου πληθυσμού μέσω των εμβολιασμών, ακόμα και όταν παραδέχονται ότι δεν ξέρουν πόσης διάρκειας είναι η ανοσία που προσφέρουν τα διαθέσιμα εμβόλια αλλά πλέον κάθε χώρα θέλει να βάλει στο “παιχνίδι” και τα παιδιά!

Στην Ελλάδα την “βόμβα” είχε ρίξει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας ο οποίος προ ημερών είχε πει: ” Ο εμβολιασμός των ανηλίκων αναμένεται να γίνει και στην Ευρώπη μέχρι τον Σεπτέμβριο και άρα και στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν τα παιδιά θα πηγαίνουν από Σεπτέμβριο με εμβόλιο στο σχολείο αντί με self test, με τον Κικίλια να απαντάει θετικά, σε περίπτωση βέβαια που εγκριθεί τελικά το εμβόλιο για τα παιδιά.”

Και πλέον ήρθε στην διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσή της για τα κρούσματα και τους εμβολιασμούς, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας:

«Έχουμε αναφέρει ότι ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό για τα παιδιά είναι μικρός. Επομένως ο στόχος του εμβολιασμού είναι διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε. Κάνουμε ένα εμβόλιο για να προστατεύσουμε ένα παιδί από ένα λοιμώδες νόσημα. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις σοβαρής νόσησης από covid.

Επομένως το εμβόλιο για τα παιδιά έχει σαν στόχο πρώτον ότι τα παιδιά αποτελούν το 25% του πληθυσμού μίας χώρας, δεύτερον ότι ο εμβολιασμός τους θα μπορούσε να μειώσει τη διασπορά στην κοινότητα, να μείνουν ανοικτά τα σχολεία και να προστατευτούν ευάλωτες ομάδες»:
Δεν ήταν τυχαία η «φρενίτιδα» της Pfizer/BioNTech (αλλά και από άλλες εταιρείες) για να εγκριθεί το εμβόλιο για τα παιδιά.

Να σημειωθεί πως η Pfizer είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο πως ξεκίνησαν οι δοκιμές σε παιδιά τα οποία προσφέρθηκαν «εθελοντικά». Προτού περάσουμε στους λόγους για τους οποίους βιάζονται οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες να εμβολιάσουν παιδιά, να τονίζουμε πως για να ολοκληρωθεί πλήρως μία κλινική μελέτη χρειάζονται 6 με 7 χρόνια!
Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στο Sputnik o βιολόγος και Διδάκτορας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος, ο οποίος υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «θα επιδιώξουν να περάσουν τους εμβολιασμούς για την COVID-19 ακόμη και στα παιδιά. Θα είναι τρελά τα λεφτά αν μπει το εμβόλιο μέσα στα σχολεία».

Και έτσι και έγινε όταν ΕΕ και Pfizer υπέγραψαν Mega deal 1,8 δισ. δόσεων. Την ανακοίνωση είχε κάνει η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας πως «θα ακολουθήσουν κι άλλα συμβόλαια, καθώς και άλλες τεχνολογίες εμβολίων».

Είναι φανερό πλέον πως ο εμβολιασμός έχει ξεφύγει από την υγειονομική σφαίρα κι έχει προχωρήσει στην… οικονομική, αφού τα παιδιά και οι έφηβοι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »