Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας και αρχιερέας της υστερίας που βιώνουμε εδώ και ένα χρόνο, καθώς ομολόγησε στους Αμερικανούς νομοθέτες πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο.

Μία δήλωση που έρχεται την ώρα που όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως ο κορωνοϊό «δραπέτευσε» από το εργαστήριο της Ουχάν, ένας ιός που οδήγησε τις περισσότερες χώρες στο να επιβάλουν αυστηρά lockdown, υποχρεωτικές μασκοφορίες και γενικώς να καταπατήσουν τις ελευθερίες των πολιτών εις το όνομα της υγείας.

Ενώ πλέον έχει οδηγήσει στις πωλήσεις εμβολίων (και άλλων ιατρικών σκευών από τεστ), μέσα από τις οποίες «κολοσσοί» πλουτίζουν με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Να αναφέρουμε το παράδειγμα με τα self test, καθώς η χώρα μας δίνει πολλά εκατομμύρια στην Κίνα (από την οποία προήλθε ο ιός).

Ο Φάουτσι λοιπόν εμφανίστηκε ενώπιον εξεταστικής επιτροπής την Τρίτη και αποκάλυψε πως το κονδύλι διοχετεύτηκε στην κινεζική ερευνητική δομή μέσω μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας (EcoHealth Alliance), χρηματοδοτώντας μια «ήπια συνεργασία με πολύ αξιοσέβαστους κινέζους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιες αυθεντίες στον κορωνοϊό».

Αυτό είπε ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Νόσων των ΗΠΑ, αρνούμενος ωστόσο εμφατικά πως ο σκοπός της έρευνας ήταν ο χειρισμός του κορωνοϊού για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες ο Φάουτσι είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον -τότε- πρόεδρο Ν.Τραμπ, καθώς υποστήριζε πως πρέπει να επιβληθούν αυστηρά lockdown και να γίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες παντού, κάτι για το οποίο ήταν αντίθετος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Φυσικά τα «θέλω» του Φάουτσι εκπληρώθηκαν μόλις ανέλαβε την προεδρία ο Τζο Μπάιντεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »