Υπάρχει αντίστοιχη συγκάλυψη στην Ελλάδα;;; Όλοι εύχονται πως όχι…

Μια καταγραφή βίντεο που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι ερευνητές μοιράστηκαν τον Ιούνιο δεδομένα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ (MOH) που δείχνουν σοβαρές και μακροπρόθεσμες παρενέργειες που φέρονται να σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα  το Υπουργείο Υγείας της χώρας δεν αποκάλυψε τα ευρήματα των ερευνητών στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε αργότερα αυτόν τον μήνα για να αποφασίσει σχετικά με τη σύσταση του εμβολίου για παιδιά κάτω των 5 ετών ή με τους επικεφαλής του προγράμματος ενίσχυσης εμβολίων COVID-19 του Ισραήλ.

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε στις 2 Αυγούστου μια έκθεση — για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 από τις 9 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022 — η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν κατά την συνάντηση των αρχών Ιουνίου.

«Στην πραγματικότητα, η έκθεση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ειπώθηκαν σε αυτήν τη συζήτηση» , δήλωσε στο GB News ο Retsef Levi , Ph.D., καθηγητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και μέλος του Ισραηλινού Δημόσιου Συμβουλίου Έκτακτης Ανάγκης για την Κρίση Covid19 . Συνέντευξη 21 Αυγούστου .

Η Yaffa Shir-Raz , Ph.D., ερευνήτρια στρατηγικής δημοσίων σχέσεων σε επικοινωνίες υγείας και φαρμακευτικών εταιρειών στο Πανεπιστήμιο Reichman στην Herzliya του Ισραήλ, μετέφρασε την συνάντηση του Ιουνίου από τα εβραϊκά στα αγγλικά.

Η αγγλική μετάφραση δείχνει ότι η ερευνητική ομάδα προειδοποίησε τους αξιωματούχους του MOH ότι θα πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά πώς να παρουσιάσουν τα ευρήματα των ερευνητών στο κοινό, επειδή ενέχουν πιθανό νομικό κίνδυνο, καθώς τα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της MOH ότι οι σοβαρές παρενέργειες είναι σπάνιες και βραχυπρόθεσμες.

Η Shir-Raz ανέβασε στο Twitter την 1η Σεπτεμβρίου ένα απόσπασμα από την ηχογραφημένη συνάντηση στην οποία η ερευνητική ομάδα προειδοποίησε τους ηλικιωμένους του MOH ότι θα έπρεπε να σκεφτούν τις νομικές συνέπειες των ευρημάτων της ομάδας. Να βρουν δηλαδή έναν τρόπο για να αποφύγουν τις ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!

ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »