….να βομβαρδιστούν τα κέντρα λήψη αποφάσεων Ουκρανίας.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το θάνατο της Daria Dugina κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν από τρομοκρατική βομβιστική επίθεση: Ο συγγραφέας Zakhar Prilepin κατηγόρησε τον Zelensky για το θάνατο της 30χρονης Darya. Σύμφωνα με τον Prilepine, ο Ουκρανός πρόεδρος “έδωσε το πράσινο φως για τη δολοφονία”.

Ο επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin,δήλωσε πως η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από Ουκρανούς τρομοκράτες.

Σ΄απάντηση η αρχισυντάκτρια του RT, Margarita Simonyan, απαίτησε να βομβαρδιστούν τα κέντρα λήψης αποφάσεων των Ουκρανών. Ο βουλευτής Andrei Klishas ζήτησε την εκτέλεση των τρομοκρατών που παγίδευσαν το μοιραίο όχημα. Ο Volodymyr Rogov, μέλος του κυρίου Συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Zaporizhzhya, δήλωσε πως τρομοκράτες Ουκρανοί παγίδευσαν το αμάξι και πρότεινε τη δολοφονία των εκπροσώπων μιας τέτοιας ιδεολογίας.

”Είναι προφανές ότι αυτή η τρομοκρατική ενέργεια προετοιμαζόταν για τον Ντούγκιν. Είναι επίσης προφανές ότι από σήμερα ξεκινούν τρομοκρατικές επιθέσεις και στη Μητροπολιτική Πρωτεύουσα, από σήμερα δεν υπάρχουν πλέον ασφαλή μέρη. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε τη χώρα είναι να καταστρέψουμε τον φυσικό μας εχθρό που κάθεται στο Κίεβο, στο Ντνεπροπετρόφσκ, στο Χάρκοβο, στο Νικολάεφ, στην Οδησσό και σε άλλες ρωσικές πόλεις.”(μουσικός Akim Apachev)

« Αν επιβεβαιωθεί η εκδοχή για ουκρανική ανάμειξη […] και επαληθευθεί από τις αρμόδιες αρχές θα πρόκειται για την πολιτική τρομοκρατίας του κράτους που έθεσε σ΄εφαρμογή το καθεστώς Κιέβου  », στο Telegram η Maria Zakharova.

Η έκρηξη αυτοκινήτου, που σκότωσε την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ήταν προσχεδιασμένη και είναι κατά παραγγελία – Σ.Κ

Ο φίλος της Ντάρια Ντούγκινα, Σεργκέι Αλεξάνροφ, είπε ότι ο θάνατός της ήταν απόπειρα κατά της “πολιτικής της θέσης και των πατριωτικών της απόψεων”

Η Daria Dugina (Platonova) ήταν γνωστή ως δημοσιογράφος και συμμετείχε σε πολιτικά talk-shows,πολιτική επιστήμονας . Υποστήριξε την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και την κάλυπτε. Είχε περιληφθεί στη λίστα κυρώσεων Αγγλίας και του ΥΠΕΞ ΗΠΑ!

Έγιναν γνωστές νέες λεπτομέρειες από την έκρηξη αυτοκινήτου στην εθνική οδό Mozhaisk. Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου. Σε καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε η σορός της 29χρονης δημοσιογράφου Ντάρια Ντούγκινα (Πλατόνοβα), κόρης του διάσημου πολιτικού επιστήμονα Αλεξάντερ Ντούγκιν..

Η Ντάσα γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1992. Το 2015 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας. Μετά από αυτό, μαζί με τον πατέρα της, έδωσε διαλέξεις για τη φιλοσοφία και τις πολιτικές επιστήμες, εργάστηκε ως πολιτικός παρατηρητής για το Διεθνές Ευρασιατικό Κίνημα, που ιδρύθηκε από τον Alexander Dugin.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Daria Dugina εργάστηκε στο Tsargrad. Οδήγησε το πρόγραμμα “Our Point of View” και σχεδίαζε να επιστρέψει ξανά στον αέρα στο “First Russian”. Πρόσφατα επέστρεψε από το Azovstal της Μαριούπολης.

Όπως ανέφερε προηγουμένως ο ιστότοπος kp.ru, το Σάββατο οι Dugins επισκέφτηκαν το κτήμα Zakharovo στο φεστιβάλ Tradition (ένα ετήσιο οικογενειακό φεστιβάλ όπου συγκεντρώνονται οι λάτρεις της ποίησης και της μουσικής). Γύρω στις 21:00 επέστρεψαν στη Μόσχα. Αρχικά, ορισμένες πηγές ανέφεραν ότι, από κάποια τύχη, η Daria Dugina κατέληξε στο αυτοκίνητο του πατέρα της και ο ίδιος ο πολιτικός επιστήμονας επέστρεφε στην πρωτεύουσα με άλλο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μια εκδοχή, στόχος αγνώστων βομβιστών ήταν ο Ντούγκιν και το αυτοκίνητό του και το κορίτσι πέθανε κατά λάθος.

Στην πραγματικότητα, το καμένο Toyota Land Cruiser ανήκε στην Darya, δήλωσε στο KP.RU πηγή των αστυνομικών αρχών. – Η ίδια ήρθε σε αυτό. Ο Alexander Dugin έφυγε από το φεστιβάλ με διαφορετικό αυτοκίνητο, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα με την κόρη του. Σύμφωνα με την πηγή, η Ντάρια οδήγησε περίπου δύο χιλιόμετρα κατά μήκος της εθνικής οδού Zvenigorod, στράφηκε στο Mozhayskoye σε ένα φανάρι και εκείνη τη στιγμή ο εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε. Το φλεγόμενο τσαλακωμένο SUV οδηγήθηκε στην αντίπερα λωρίδα και προσέκρουσε στον φράκτη ιδιωτικής κατοικίας. Υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα κοντά, αλλά από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »