Όλα δείχνουν πως οι δράστες είναι Αλβανοί
Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά με τις αρχές να βρίσκονται κοντά στον έναν δράστη, ενώ μειώθηκε αρκετά ο κύκλος των υπόπτων.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος πιλότος είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που έχουν διαπράξει ανάλογης αγριότητας ληστείες, ενώ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει στα 10-15 άτομα, ένα από τα οποία έχει τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Μέσα στον κύκλο των 10-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη κοπέλα, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του πιλότου και εκπαιδευτή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, δεν είναι πολύ ισχυρό.

Αντίστοιχη ληστεία

Σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» επίσης ληστείες ανάλογης αγριότητας που έγιναν στο παρελθόν, με παρόμοια μεθοδολογία.

Ανάμεσά τους και αυτή στο σπίτι του εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου στο Αλεποχώρι.

Οι δύο άντρες μάλιστα διαπίστωσαν ακόμα και κοινά χαρακτηριστικά των δραστών, κυρίως στον αρχηγό.

Αυτός είχε ύψος γύρω στο 1.70, ήταν εύσωμος με κοντό λαιμό, στρογγυλό πρόσωπο και μελί μάτια. Μιλούσε επίσης καλά ελληνικά, ωστόσο ανέφερε και αλβανικές λέξεις. Τέλος, όπως και στα Γλυκά Νερά, οι τρεις δράστες ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων και δεν άφησαν ούτε αποτυπώματα, ούτε ίχνη DNA.

Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί επίσης τυχαίο το γεγονός πως τόσο αυτός όσο και ο σύζυγος της Καρολάιν δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους. Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος» ανέφερε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς μετά τη ληστεία, δήλωσε: «Εξουδετερώνοντας τους δύο ο αρχηγός με το ρόπαλο δίνει μια στον άντρα μου, οπότε αρχίζουν τα αίματα και τρέχουν. Μισοχάνει τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα. Βλέποντας εγώ τα αίματα, ο αρχηγός ανεβαίνει πάνω στον καναπέ μου δίνει μια, με πετάει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Βλέποντας εγώ τον άντρα μου, φροντίζω να σηκωθώ, λέω «μου τον σκότωσαν τώρα!». Με πετάξανε εδώ αναίσθητη. Εδώ ακούω τη φωνή του αρχηγού που λέει «Γιώργο σκοτώστε την» και μου δίνει μία κλωτσιά στα πλευρά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »