Διαβάσαμε ότι η Ελλάδα σπεύδει να στείλει μια ομάδα επίλεκτων πυροσβεστών της ΕΜΑΚ στην Τουρκία για να βοηθήσει τα εκεί σωστικά συνεργεία. Το να σπεύδεις να στείλεις βοήθεια σε μια χώρα που κατέχει το 40%της Κύπρου,σε απειλεί καθημερινά με γενοκτονία,αποδεδειγμένα σε αποσταθεροποιεί με τους λάθρο,η ίδια ομολογεί πως σου κάνει κάρβουνο τα δάση σου,αυτό δεν λέγεται αλληλεγγύη αλλά κατευναστική ηλιθιότητα….
Πολύ κλάμα έπεσε για τον σεισμό στην Τουρκία. Δεν ήξερα ότι είχαμε τόσους αιθεροβάμονες πονόψυχους. Μας λένε θα σας πάρουμε νησιά, θα σας ρίξουμε στην θάλασσα, γελάνε με τον θάνατο των πιλότων μας, ανοίγουν πυρ σε Ελληνοκύπριους και εμείς απαντάμε με συλλυπητήρια.
Σε ποιους;; Για ποιον λαό μιλάτε;; Αφού ο λαός είναι ένα με την ηγεσία της Τουρκίας και όλη η ηγεσία της Τουρκίας γονατίζει μπροστά στον εθνικό τους όρκο και μαζί γονατίζει και η πλειοψηφία των Τούρκων. Από πού νομίζετε πως στελεχώνεται το ναυτικό τους, το λιμενικό τους;;
Από οικογένειες που είδατε να χάνονται τα σπίτια τους και τώρα στέλνετε συλλυπητήρια, ίσως επειδή νομίζετε πως είστε καλύτεροι, ανώτεροι άνθρωποι, πιο έξυπνοι, αλλά είστε;; Και εάν είστε μήπως είστε καλύτεροι μόνο με τους ξένους και κακοί με τον συνέλληνα, με την Ελλάδα;;
Οι Τούρκοι μπορεί να είναι “κακοί” σχεδόν με τους πάντες, αλλά με την χώρα τους είναι καλοί. Τουλάχιστον είχαν την θέληση να φτιάξουν βιομηχανία, να γίνουν περισσότερο ανεξάρτητοι. Εμείς;; Εμείς στέλνουμε συλλυπητήρια σε όλους. Σε δήθεν ΣλαβοΜακεδόνες, σε Αλβανούς που καταπατούν το ελληνικό στοιχείο στην βόρεια Ήπειρο και στους Τούρκους, που εάν μας έβρισκε σεισμός και μας έστελναν βοήθεια, θα περίμεναν την επιστροφή βοήθειας σε είδος, σε νησιά, σε παραχωρήσεις.
Πριν θελήσετε λοιπόν να στείλετε συλλυπητήρια, επειδή νιώθετε ανώτεροι ή πιο δυνατοί, σιγουρέψτε ότι είστε, γιατί εγώ απλά είδα ότι έγινε ένας σεισμός σε εχθρικό κράτος. Αναρωτιέμαι βέβαια τι θα έγραφαν ορισμένοι εάν γινόταν στην Ρωσία. Εκεί θα μίλαγαν για θεία δίκη. Λογικό όταν το αισθητήριο σου είναι νατοϊκό. Δεν διαφέρετε λοιπόν από το ΝΑΤΟ έαρ που προμοταρε τα μογγόλια.
ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΙΟΧΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ……
ΑΣ ΘΕΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΕΩΣ ΤΟ 1922 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…….
ΠΕΤΑΛΩΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ [ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ] ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΟΥ-ΑΜΕΛΕ [ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ…….
Η ΙΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΙΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ…….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΒΙΑΙΑ……
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ……. ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ……..ΑΛΛΑ……..
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΑΚ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ …..???
  • ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ……
Full solidarity with our Ally #Türkiye in the aftermath of this terrible earthquake. I am in touch with President @RTErdogan and Foreign Minister @MevlutCavusoglu, and #NATO Allies are mobilizing support now.
  • ΕΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ”ΑΔΕΛΦΕΣ” ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ……
Βγήκε και το γιουσουφάκι του Έρντο να δηλώσει την πλήρη αλληλεγγύη και την υποστήριξη των “Συμμάχων” προς την Τουρκία.
Θα μάθουν με τον άσχημο τρόπο τι πάει να πει Τούρκος. Ακόμα δεν το γνωρίζουν…αλλά έρχεται η ώρα που οι Δυτικοί “Σύμμαχοι” και το ΝΑΤΟ θα την φάνε την “φόλα” από την υποτιθέμενη φίλη τους Τουρκία. Μόνο μην αρχίσει πάλι εκείνος ο μαλάκας ο Αγαμέμνων (ΝΑΤΟ) να φωνάζει τον Αχιλλέα (Έλληνες) να βγάλει πάλι το φίδι από την τρύπα. Και μετά όταν δεν θα τον χρειάζονται θα βάλουν πάλι να τον δολοφονήσουν με ύπουλο τρόπο οι Τρώες…σε συνεργασία με κάποιους από την “Συμμαχία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »