Διήμερο επισκέψεων και συναντήσεων στην Πάτρα είχε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή, 24 – 25 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
Γαλακτοκομικός συνεταιρισμός «Πρώτο» στην Πάτρα
Ο Ιάσονας Φωτήλας μετέβη το πρωί στον γαλακτοκομικό συνεταιρισμό “Πρώτο” στην Πάτρα. Συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση του συνεταιρισμού, τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Παπαλεξόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Λαλιώτη. Συζήτησαν αναλυτικά για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο συνεταιρισμός προκειμένου να αναπτυχθεί. Ο βουλευτής ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει στο έργο τους.

Σύλλογος Πολυτέκνων Πατρών & Περιχώρων
Στη συνέχεια ο Ιάσονας Φωτήλας συνάντησε εκπροσώπους του Συλλόγου Πολυτέκνων και Περιχώρων. Συζήτησε συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μαραβέλια και την κ. Κωνσταντίνα Κραβαριώτη από τη γραμματεία του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τον βουλευτή για τις διανομές τροφίμων και αγαθών προς τους πολυτέκνους που έχουν προσωρινά σταματήσει, όπως επίσης για την ανάγκη που υπάρχει να προωθηθεί η έκδοση πιστοποιητικών για πολύτεκνους μέσω του gov.gr. Ο βουλευτής δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους στους αρμόδιους Υπουργούς.

Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων
Ο Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και συνάντησε τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Κορτέση καθώς και το μέλος του ΔΣ κ. Γεώργιο Καρβουνιάρη. Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι και ειδικά για το αίτημά τους όσοι εξ αυτών εργάζονται στους δήμους και στις περιφέρειες να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ένωσης.

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
Περιφερειακό Διοικητή Λιμενικού Σώματος κ. Δημήτρη Κυριακουλόπουλο
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ο Ιάσονας Φωτήλας συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή Λιμενικού Σώματος κ. Δημήτρη Κυριακουλόπουλο. Συζήτησαν επί μακρόν για όλα τα θέματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα στην Πάτρα και γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα. Η Πάτρα αποτελεί πύλη εισόδου της Ελλάδας από τη Δυτική Ευρώπη και ο βουλευτής με ενδιαφέρον άκουσε την ενημέρωση του κ. Κυριακουλόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »