Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για το “δικαίωμα” της έκτρωσης, διότι το έμβρυο, λέει, αποτελεί μέλος της γυναίκας. ” My body my rules”.
Εννοείται ότι και έχει και ο άντρας ευθύνη! Αλλά την τελική απόφαση για το σώμα της…(έτσι δεν λένε;) την παίρνει η γυναίκα.
Όλη η τελική απόφαση είναι δική της.
Ή σηκώνεις το Σταυρό ή όχι. Μην ψάχνουμε να ρίξουμε την ευθύνη αλλού. Η γυναίκα επιλέγει αν και με ποιον θα πάει. Σωστά;
Θέλουμε δηλαδή την απόλαυση αλλά όχι τι ευθύνες και τις συνέπειες αυτής της πράξης (άντρες και γυναίκες). Αυτό συμβαίνει και μην έχετε αμφιβολία.
Γνωστό μου και άτομο εμπιστοσύνης μου είπε πως μια μάνα πλήρωσε για 14 εκτρώσεις της κόρης της.
Τι λέμε τωρα;
Όλα ξεκινούν απ την οικογένεια.
Ο πανσεξουαλισμος, η σεξουαλικη απελευθέρωση που σερβίρεται σαν κατάκτηση του νέου κόσμου είναι ότι πιο ολέθριο και καταστροφικό. Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την ανάμνηση της γενοκτονίας των Ποντίων όπου 353000 πόντιοι σφαγιαστηκαν απ τους Τούρκους. Τόσες εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα! Το συνειδητοποιείτε το μέγεθος;;; Μια γενοκτονία κάθε χρόνο στην Ελλάδα!!!! Θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη η Ελλάδα! Πρώτη στις εκτρώσεις στην Ευρώπη! Και μετά σακατεύονται ψυχικα, ψυχολογικά και σωματικά οι κοπέλες… φτάνουν μετά να παντρευτούν και προσπαθούν να κανουν παιδιά και δεν μπορούν! Πως να γίνει; Αφού είναι σακατεμενες! Και να οι εξωσωματικες, να το αγχος, να τα έξοδα κλπ κλπ. Τα βάζουν και με το Θεό που δεν τους δινει παιδί,αντί να τα βάλουνε τον εαυτό τους, να συνέλθουν και να μετανοήσουν! Αυτή είναι η αλήθεια ….
(Dionisis Niafas)
Όλα τα μέλη του ανθρωπίνου σώματος, από τις βλεφαρίδες μέχρι τα νύχια των ποδιών έχουν κάτι κοινό, που ονομάζεται γονιδίωμα, και είναι το σύνολο των χρωμοσωμάτων που εδράζονται στον πυρήνα κάθε κυττάρου. Αναλύοντας μάλιστα το γονιδίωμα μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιο κύτταρο ανήκει σε ποιο άνθρωπο – είναι το γνωστό τεστ DNA, που χρησιμοποιείται και σε εγκληματολογικές μελέτες.
Αφού λοιπόν είναι κομμάτια του σώματος της μητέρας, έχουν τα έμβρυα/κυήματα τον ίδιο γενετικό κώδικα με τα υπόλοιπα μέλη της; Η απάντηση είναι φυσικά ΟΧΙ. Ακόμα και οι λάχνες μεσω των οποίων τρέφεται το έμβρυο από την κυκλοφορία της μητέρας είναι μέρος του εμβρύου κι όχι της μητέρας.
Αν μάλιστα θεωρητικά σε ένα μίγμα 1000 κυττάρων μπερδεύαμε 999 κύτταρα της μητέρας και ένα του εμβρύου, θα ήμασταν σε θέση να ξεχωρίσουμε αυτό το ένα, αφού ανήκει σε διαφορετικό οργανισμό.
Οπότε φίλες δικαιωματίστριες (και φίλοι δικαιωματιστές) γυρίστε στο Γυμνάσιο, (ξανα)διαβάστε Βιολογία και μάθετε ότι τα μαλλιά σας μπορείτε να τα βάψετε ή να τα σιδερώσετε, τα νύχια να τα κόψετε, αλλά τα έμβρυα που κυοφορείτε ΔΕΝ δικαιούστε να τα ακουμπήσετε. Είναι απλοί φιλοξενούμενοι στη μήτρα σας για 9 μήνες κι όχι κομμάτια σας. Κάθε κύτταρό σας και κάθε κύτταρό τους το φωνάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »