…. εργοστάσιο υποστηρίζει στρατιωτικές επιχειρήσεις! Δίκαιο Πυρηνικό Ατύχημα!!

Η Deutsche Welle σε άρθρο της με τίτλο ”Ουκρανία, οι επιθέσεις σε πυρηνικούς σταθμούς νομιμοποιούνται από το Διεθνές Δίκαιο;” εξέτασε τη Σύμβαση της Γενεύης και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το έγγραφο δεν περιέχει αυστηρή απαγόρευση βομβαρδισμού στη Ζαπορίζια το πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πυρηνικός σταθμός μπορεί να αποτελέσει στρατιωτικό στόχο και ο βομβαρδισμός του είναι πρόβλημα μόνο εάν προκαλέσει «βαριές απώλειες αμάχων».

Η DW γράφει επίσης ότι οι επιθέσεις σε πυρηνικό εργοστάσιο είναι δυνατές εάν το εργοστάσιο «υποστηρίζει στρατιωτικές επιχειρήσεις» και ότι ο βομβαρδισμός είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί αυτή η υποστήριξη.

Παράλληλα, το έγγραφο παραδέχεται ότι σε περίπτωση «δικαιολογημένου» βομβαρδισμού, ο επιτιθέμενος έχει υποχρέωση να προστατεύει τους πολίτες από την πιθανή εξάπλωση της ραδιενέργειας.

Η DW καταλήγει κατηγορώντας τη Ρωσία, λέγοντας εκ των προτέρων ότι οι εκπρόσωποί της θα μπλοκάρουν τυχόν κυρώσεις από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το άρθρο είναι έμμεση ομολογία ότι το βομβαρδίζουν οι Ουκρανοί. Δίκαιο πυρηνικό ατύχημα.. τρέλα . Αμετανόητοι οι Γερμανοί..Μια φορά Ναζί πάντα Ναζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »