Ολοένα και περισσότερα στοιχεία
ΗΕθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSS) της Αρμενίας παρουσίασε στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή της Τουρκίας στις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στη ζώνη σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ (Artsakh), με την παρουσία εκεί μισθοφόρων τρομοκρατών και τον πανικό μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το NSS, έχουν αποδειχθεί ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Artsakh.

Το σχετικό υλικό καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του τουρκικού και του αζέρικου στρατού, στις οποίες είναι προφανές ότι η Τουρκία συμμετέχει – μαζί με την Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν – σε εχθροπραξίες στον εναέριο χώρο του Artsakh.

Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία για την εμπλοκή τρομοκρατών μαζί με το Αζερμπαϊτζάν στις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες και αυτά τα στοιχεία καθίστανται ακόμη πιο αξιόπιστα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μεταξύ ενός στρατιώτη του Αζερμπαϊτζάν και ενός άραβα μισθοφόρου σχετικά με τις εχθροπραξίες.

Επιπλέον, έχουν ληφθεί πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει έντονος πανικός στους μισθοφόρους τρομοκράτες, και αυτό αποδεικνύεται από τις συνομιλίες τους.

Καθημερινά έρχονται συνεχώς στοιχεία για τη συμμετοχή στο πλάι των Αζέρων σύρων μοσθοφόρων που έχει αποστείλει η Τουρκία στον πόλεμο στο Αρτσάχ.

Στην παρακάτω δημοσίευση, οι μαχητές αυτοί προέρχονται από την AlQaeda και το Τμήμα Σουλτάν Μουράτ. Έχουν διαπράξει δεκάδες εγκλήματα στη Συρία συμπεριλαμβανομένης της εθνοκάθαρσης των Κούρδων και των Ασσυρίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »