Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ο Δήμος Αιγιαλείας έχουν προχωρήσει τις τελευταίες μέρες σε συγκέντρωση λευκών ειδών, που θα αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα σε οικογένειες Δήμων της Θεσσαλίας που επλήγησαν πριν λίγες μέρες από τη σφοδρή κακοκαιρία και τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.
Ειδικότερα, υπάρχουν ανάγκες για: σεντόνια, μαξιλάρια ύπνου, μπουρνούζια ανδρικά-γυναικεία-παιδικά, πετσέτες κάθε μεγέθους, υποστρώματα, κουβέρτες, παπλώματα, παντόφλες-σαγιονάρες-γαλότσες-αθλητικά παπούτσια για όλη την οικογένεια, χαλάκια, γενικά λευκά είδη, καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση, πλυμένα και καθαρά.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα και της παραμικρής προσφοράς που θα ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, να προσέλθουν και να δώσουν ό,τι μπορούν.
Η συγκέντρωση των ειδών συνεχίζεται Δευτέρα 28, Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 7-8 μ.μ. στην Κοινωνική Ιματιοθήκη (Μπερούκειο Κληροδότημα, Μητροπόλεως και Μελετοπούλων, 1ος όροφος) και τα πρωινά των ίδιων ημερών στην Κορίνθου 2, Αίγιο. Υπεύθυνη κα Αρχοντία Παναγοπούλου, τηλ. 6942-982430

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »