Για πρώτη φορά Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα βρεθεί στο δίλημμα να εφαρμόσει το άρθρο 41 του Συντάγματος ( διάλυση της Βουλής ) ώστε , να προκύψουν εντελώς νέοι κομματικοί σχηματικοί από τους οποίους θα αναδειχθεί η νέα Βουλή και θα επέλθει η κυβερνητική ομαλότητα.

Η εξέλιξη είναι μη αναστρέψιμη , η δυναμική της πανίσχυρη και το πέρασμα ¨απέναντι¨ , οριστικό .

Στις δημοσκοπήσεις μιλάνε για τον εφιάλτη της αντισυστημικής ψήφου , για το κόμμα του κανένα , για μεγάλη αποχή και γκρίζα ζώνη , για καταλληλότερο πρωθυπουργό τον κανένα .

Ψάχνουν τα αίτια , ετοιμάζουν τα ¨μεγάλα κόλπα¨ για να ανατραπεί το κλίμα , βαρβαρισμό από δημοσκοπήσεις για να μας πείσουν , δόγματα του σοκ για να μας αποσπάσουν την προσοχή , απόψεις , αναλύσεις, περιγραφές και θεωρίας για να κάνουν το μαύρο άσπρο , δώρα για να ξεχαστούμε , υποσχέσεις για να μας εξαγοράσουν .

Μάταια όμως . Απέναντί τους έχουν συσσωρευμένα όλα όσα , ό,λα αυτά τα χρόνια μας πόνεσαν και μας πλήγωσαν, όλα όσα μας προσβάλλουν και μας υποτιμούν ,όλα όσα μας έπειθαν ότι η Ελλάδα αλλάζει για να μας κρύψουν ότι εξαφανίζεται .

Απέναντί τους έχουν όλους εμάς που θέλουμε η Ελλάδα της καρδιάς μας να ξαναβρεί τον εαυτό της , να ξανανιώσουμε περήφανοι για την ιστορία μας , για την ταυτότητά μας , για τις αξίες μας και τα ιδανικά μας .

Όλους εμάς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ και ο Ελληνισμός δεν είναι απλά μια ιδέα , αλλά μια κοσμοθεωρία .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »