Τον διώχνουν γιατί επιμένει να εφαρμόσει το νόμο!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να αντικαταστήσει στις 15 Ιανουαρίου του 2023 τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο σε μία προσπάθεια να «εξαφανίσει» οποιαδήποτε ενοχλητική έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Χρήστος Ράμμος ενοχλεί σφόδρα τους κυβερνητικούς κύκλους γιατί παρά τα εμπόδια που του βάζουν αυτός επιμένει να ανακαλύψει τους ενόχους πίσω από το δυσώδες σκάνδαλο των υποκλοπών.

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η σημερινή πλειοψηφία της AΔΑΕ τάσσεται υπέρ του ελέγχου των παρόχων για την εξεύρεση των διατάξεων βάσει των οποίων επιτράπηκαν οι υποκλοπές.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, μάλιστα, έχει μέχρι σήμερα απέναντί του φορείς που θα έπρεπε να είναι υποστηρικτές της προσπάθειάς του, όπως η ίδια η κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να «κουκουλώσει» το σκάνδαλο και να προστατευτεί ο πραγματικός υπεύθυνος που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος είναι και ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ.

 Έχει απέναντί του και την ίδια την ΕΥΠ, που θα έπρεπε να δέχεται τον έλεγχο, αλλά και αυτή συμμετέχει στον κυβερνητικό σχεδιασμό συγκάλυψης!

Για να μην μπερδεύονται τα πράγματα ο Χρήστος Ράμμος είναι αυτός που θέλει να εφαρμόσει το νόμο και κυβέρνηση-ΕΥΠ είναι αυτοί που τον εμποδίζουν να ασκεί όπως οφείλει τα καθήκοντά του.

Ενοχλούνται ιδιαίτερα επειδή επιμένει να ζητάει έλεγχο των παρόχων για τις υποκλοπές.

Γι’ αυτό επειδή δεν μπορούν να του «αλλάξουν γνώμη» προχωρούν στην γνωστή μέθοδο της «αντικατάστασης» προφανώς με κάποιον άλλον που είναι πρόθυμος να «ακούει» περισσότερο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »