Ξαφνικά όλος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος ασχολείται με το τι κάνει ο Μ.Τζόνσον και η Σ.Μαρίν

Στην Ελλάδα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος απολαμβάνει τα μπάνια του στις ελληνικές παραλίες, πίσω του… σύσσωμος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, ο οποίος μας «ενημερώνει» ανά 2-3 ώρες για το πού βρίσκεται ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, συνοδεύοντας την είδηση τις περισσότερες φορές με λέξεις όπως «σάλος». 

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα βρήκανε και μια άλλη απασχόληση: Να μας «ενημερώνουν» για τα πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού, Σάνα Μαρίν.

Διαβάζουμε απανωτά θέματα για τα μπάνια του Μπόρις Τζόνσον στην χώρα μας, που πήγε, τι έφαγε, ποιον συνάντησε αλλά και για την εικόνα της Σάνα Μαρίν, -καθώς φαίνεται να αποτελεί είδηση που ένας νέος άνθρωπος διασκεδάζει στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ τα ίδια ΜΜΕ δεν έχουν επιδείξει την ίδια προθυμία να διερευνήσουν τη δυσώδη υπόθεση υποκλοπών που κάνει τους πολίτες να αισθάνονται ανασφάλεια κι ότι δεν γίνεται σεβαστή η ιδιωτικότητά τους από το κράτος.

Την ώρα που εμείς δηλαδή αναρωτιόμαστε εάν η Σάνα Μαρίν πήρε ναρκωτικά ή ποιος είναι ο τύπος που φιλούσε σε βίντεο και μαθαίνουμε αν το φαγητό που έφαγε ο Μπόρις Τζόνσον τον πείραξε η κυβέρνηση καταφέρνει να «θάβει» το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει αφότου έγινε γνωστή η είδηση. 

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος -που πήρε πολλά εκατ. ευρώ από τις λίστες Πέτσα- κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να δώσει σανίδα στην κυβέρνηση που μέρα με τη μέρα «βουλιάζει» και βλέπει πλέον μέχρι και «γαλάζια» στελέχη να της ασκούν κριτική.

Την ίδια ώρα Διεθνής Τύπος με εκτενή ρεπορτάζ του επιχειρεί να καλύψει αναλυτικά το θέμα των υποκλοπών, με τα «κατορθώματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη να σχολιάζονται προσφάτως από το ΒΒC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »