Η κυβέρνηση διαρρέει σενάρια περί «ρωσικής εμπλοκής» στις επόμενες εκλογές

Με μια ευθεία ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντά η ρωσική πρεσβεία στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός περί ενδεχόμενης εμπλοκής του Κρεμλίνου στην εκλογική αναμέτρηση.

Η πρεσβεία με ανάρτησή της στο Twitter ρώτα τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Στο πλευρό ποιου κόμματος θα παρενέβαινε η Ρωσία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα;»

 

Αλλαγή στο τρόπο που ψηφίζουμε «μηχανεύεται» το Μαξίμου

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή για ένα εφιαλτικό σχέδιο του Μάκη Βορίδη να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών με πρόσχημα την δήθεν υβριδική απειλή της Ρωσίας και την εμπλοκή στις ελληνικές εκλογές, δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας», αλλά συνωμοσία κατά του πολιτεύματος.

Η περιγραφή λοιπόν που έκανε για το σχέδιο Βορίδη με κατάργηση των συμβατικών ψηφοδελτίων και αντικατάστασή τους με ειδικά έγγραφα τα οποία θα διαβάζονται από σκάνερ, συνιστά τον ορισμό της εκτροπής.

Πρόκειται μάλιστα για ένα σχέδιο που εξόφθαλμα εκτός από την δημοκρατία βιάζει και την κοινή λογική, διότι εάν η Ρωσία ήθελε να παρέμβει όντως στις ελληνικές εκλογές, με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται! Διότι οι «χάκερ του Κρεμλίνου» δεν μπορούν να μπαίνουν σε κάθε εκλογικό κέντρο με φυσική παρουσία και να σβήνουν με γομολάστιχα τους σταυρούς αντικαθιστώντας τα χάρτινα ψηφοδέλτια μέσα στην κάλπη.

 

Αντίθετα, όταν το όλο σύστημα ψηφιοποιείται, ειδικά όταν δεν κρατούνται τα «πειστήρια της ψήφου», δηλαδή τα συμβατικά ψηφοδέλτια τα οποία βάσει νόμου πρέπει να παραμένουν διαθέσιμα για έλεγχο, τότε με μία συντονισμένη κυβερνοεπίθεση, μπορούμε να δούμε «τέρατα».

Με αυτά που ακούμε, δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν η ψήφος σε άλλο κόμμα πλην αυτό του Μητσοτάκη, θεωρηθεί κίνδυνος εθνικής ασφάλειας και οι «αντιφρονούντες» οδηγηθούν στις φυλακές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »