Ο ανταποκριτής στην Ουκρανία του NBCNews ο Josh Lederman μεταδίδει πριν λίγο ότι ”Ουκρανός αξιωματούχος των στρατιωτικών πληροφοριών λέει στο NBCNews ότι η Ρωσία είπε στους πυρηνικούς εργάτες της που είναι εγκατεστημένοι στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhzhia να ΜΗΝ πάνε στη δουλειά αύριο.

Ο Andriy Yusov, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών της Ουκρανίας, μου λέει ότι έλαβαν πληροφορίες πριν από μισή ώρα ότι η Ρωσία ζήτησε από τους αξιωματούχους της Rosatom (της κρατικής πυρηνικής εταιρείας της Ρωσίας) στο ZNPP να μην εμφανιστούν αύριο.”

Aν ισχύει αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία είναι πεπεισμένη για προβοκάτσια Ουκρανών που επίκειται!! Βέβαια ο Αμερικανός επιχειρεί στη συνέχεια να αποδώσει την προβοκάτσια στη ρώσικη πλευρά.

 

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια μ΄αμερικάνικα όπλα! Είναι πυρομαχικά της Αμερικάνικης εταιρίας EaglePicher Technologies!

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορίζια με αμερικάνικα όπλα. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye, χρησιμοποιώντας κυρίως πυρομαχικά δυτικής κατασκευής.

Στις φωτογραφίες, μπορούμε να δούμε ένα από τα συστατικά τους, που βρέθηκε στο εργοστάσιο μετά από μια από τις επιθέσεις.

Τα δεδομένα του κατασκευαστή είναι σαφώς ορατά – η αμερικανική εταιρεία EaglePicher Technologies.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί επόπτες του απειλούν καθημερινά την πυρηνική ασφάλεια και ασφάλεια του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού της Ευρώπης.

Αμερικάνικοι πύραυλοι M31,GMLRS έπληξαν το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης στη Ζαπορίζια!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »