Πρώτοι και καλύτεροι είπαν τα μαντάτα οι Κλίντον…

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, συμμετείχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της BlackRock, Λάρι Φινκ, στο συνέδριο Clinton Global Initiative στην Νέα Υόρκη, για να συζητήσουν ένα εταιρικό πλαίσιο, γνωστό ως Περιβαλλοντική Κοινωνική Διακυβέρνηση (ESG), ένα βασικό χαρακτηριστικό της παγκοσμιοποίησης και της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Κατά την δεύτερη ημέρα της διήμερης συνάντησης την Τρίτη, ο Κλίντον επαίνεσε τον Φινκ, επειδή ήταν ένας από τους κύριους μοχλούς της ESG στον εταιρικό χώρο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που παροτρύνατε τους ανθρώπους να εξετάσουν τον κοινωνικό αντίκτυπο των επενδύσεών τους και να προσπαθήσουν να μην επιδιώξουν γρήγορο ρυθμό απόδοσης εάν είναι επιζήμιο για την κοινωνία, αλλά αντίθετα να προσπαθήσουν να χτίσουν ένα μέλλον που όλοι μπορούμε να μοιραστούμε», είπε ο Κλίντον στον Fink.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

 

Ο Κλίντον συνέχισε να τον επαινεί που χρησιμοποίησε το ESG για να «επαναφέρει την ισορροπία» στην κοινωνία.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unilever, Άλαν Πόουπ, υποστήριξε ότι παρόλο που υπάρχει «βραχυπρόθεσμο κόστος» στην εφαρμογή του ESG, η επιρροή και τα κίνητρα κέρδους αξίζουν τον κόπο.

Είναι έτοιμοι να αλλάξουν την οικονομία και να φέρουν κάτι καινούριο, το οποίο θα μάθετε ΜΟΝΟ στην νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

 

Τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά κριτήρια και τα κριτήρια διακυβέρνησης (ESG) είναι ένα σύνολο προτύπων για την συμπεριφορά μιας εταιρείας, που χρησιμοποιούνται από κοινωνικά συνειδητοποιημένους επενδυτές, για τον έλεγχο πιθανών επενδύσεων . Τα περιβαλλοντικά κριτήρια εξετάζουν τον τρόπο, με τον οποίο μια εταιρεία προστατεύει το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών πολιτικών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, για παράδειγμα. Τα κοινωνικά κριτήρια εξετάζουν τον τρόπο, με τον οποίο μια εταιρεία διαχειρίζεται τις σχέσεις με τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

Φυσικά στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »