Μόλις χθες έγραφα για την συμπεριφορά των δημοσιοκάφρων προς την Ντόρα σαν προς ιερογελάδα (www.triklopodia.gr/bas_4-αρκετα-πια-μρη-ιερη-αγελαδα/ ). Ας δούμε λίγα ακόμα στοιχεία, πριν προχωρήσω παρακάτω.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξαπέλυσε «πυρά» με στόχο την Ντόρα Μπακογιάννη και τη δήλωσή της για παραβίαση του απορρήτου : «Η κυρία Μπακογιάννη έδωσε πολιτικό μήνυμα, απειλή, εκβιασμό για όποιον τολμήσει να μιλήσει, διότι θα πάει 10 χρόνια φυλακή. Και αυτή η δήλωσή της καθόλου τυχαία δεν ήταν, καθώς δεν υπάρχει τέτοια διάταξη», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

(https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/d-tzanakopoulos-i-kyria-mpakogianni-edose-politiko-minyma-apeili-ekviasmo-gia-opoion-tolmisei-na-milisei/ )

Ο Τζανακόπουλος είναι του Dr.Hyde-Mr.Jekyll department. Συγχωρήστε μου τις αγγλικούρες. Τα δυο ντηπάρμεντς είναι οι δυο κύριες αλλοτροπικές μορφές του ανέκαθεν προδοτικού ελληνικού πολιτικού συστήματος, αυτό που λέμε “ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΗΚΟ”. Είναι κάτι σαν τις όψεις του Ιανού, που όταν η μια βαλτώσει στη δολοφονία του Ελληνικού λαού, έρχεται η άλλη σαν δήθεν καλή κι αποτελειώνει το έργο της. Είναι δηλαδή ομόσταβλες, του ίδιου στάβλου! Το καλό είναι ότι επειδή τσακώνονται ποιός θα τρυγήσει τα περισσότερα κλοπιμαία (=ελληνικός πλούτος), ξεκατινιάζονται κι έτσι μαθαίνουμε τα βρώμικά τους από μέσα. Ίσως αυτός να είναι ο μοναδικός λόγος να φοράμε μάσκα, ΛΟΓΩ ΜΠΟΧΑΣ και καλά θα κάνετε να φυλάξετε τις μάσκες γιατί η δυσοσμία το προσεχές διάστημα θα γίνει αφόρητη.

Λοιπόν ο Τζανακόπουλος βγάζει άσχετη από νόμους την ιερή αγελάδα των ΜΜΕ, αφού επικαλείται ανύπαρκτους νόμους. Αυτό βέβαια το ξέρουμε από την εν γένει πολιτεία της από τότε που ήταν Πασού των Αθηνών (πασού, το θηλυκό του πασάς, νεολογισμός) και γενικά υπουργός.

Να μην ξεχνάμε τις ανίερες παρέες της, με τις κολλιτσίδες του Epstein.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Clinton_and_Bakoyannis_2009.png

https://i.postimg.cc/6ptpwtjr/Klinton-blue-dress-red-shoes-2000-1976.jpg

Όμως εδώ έχουμε κάτι πολύ χειρότερο, ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Καλά θα πείτε, αφού το έχουν κουρελιάσει. Αλλά ας δούμε τι λέει :

(περί απορρήτου επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας) ΑΡΘΡΟ 19 :

1. Tο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Nόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.

3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α.

Για να καλύψει τους δικούς της βγαίνει να μουγκανίζει ιερογελαδίτικα αλλά το θέμα είναι άλλο :

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΟΓΕΛΑΔΑ, η ΠτΔ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΕΠΙΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ “ΥΠΟΤΙΘΕΤΑ” ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ; Αυτήν ντε, την προφητευθείσα από τον Θου-Βου

Γιατί πληρώνεσαι μ@ρή; για να μοστράρεσαι και να ξεφτιλίζεις την θέση του ΠτΔ από Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε Πάρεδρος της Δικτατορίας; Αυτή, που τόσα έκανε για τον Έλληνα >

Ορίστε άλλη μια ιερογελάδα, που δεν την ακουμπούν οι δημοσιοκάφροι.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; Ούτε η Λουδοβίκα η

ΙΔ’, (Το κράτος είμαι εγώ – L’État, c’est moi)! ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ. Αλήθεια, τι έχει κάνει αυτή στη ζωή της; Μόνο στο γραφείο του γερο-Μητσοτάκη δούλευε;

Έχει κι άλλες το ελληνικό πολιτικό βοσκοτόπι, σαν την Τασία Χριστοδουλοπούλου, που χαιρόταν τους λαθρομετανάστες να λιάζονται στην Πλατεία Συντάγματος ή την Άννα Διαμαντοπούλου, που απαίτησε να γίνονται και γυναίκες ιερείς στην Ορθοδοξία. Πόσο θράσος! (http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/09/blog-post_07.html ).

Αλλά οι δημοσιοκάφροι τσιμουδιά, ΟΜΕΡΤΑ για τις ιερογελάδες.

Απ΄όλα έχουμε στο Ελλαδιστάν, και ιερές αγελάδες και χρυσά βόδια και πολιτικά σκιάχτρα και ιερές φακλάνες, κυρίως όμως πολιτικές φαμίλιες ala mafia. Προλάβετε ό,τι δείτε. Τελειώνουν αυτά, τελευταίες παραστάσεις του ξεφτιλοθίασου. Το έδειξε η Μπακογιάννη με τον τρόμο στα μάτια της ιερογελάδας. ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

Απολαύστε την (αν αντέξετε) >

Επαναλαμβάνω την χθεσινή μου πρόταση : Ο Άγιος Παντελεήμονας έχει θέσεις για πολλές καντηλανάφτισσες. Θα στενάξουν τα μάρμαρα από την πολύ μάπα (σφουγγάρισμα). Μέχρι να βλέπουν τις μάπες τους καθρεφτισμένες. Aχ, Χριστούλη μου, κάντο για μένα!

BAS_4

ΥΓ – Κοιτάξτε πως θα βρεθεί στο κενό το ψευτορωμέηκο >

https://www.brighteon.com/a681fda4-dfd4-4258-b511-689c6f73d4a9

ή και έτσι >

https://www.brighteon.com/f47b2053-36ab-416c-b973-5184b26bfb05

αλλά το καλύτερό μου είναι αυτό >

https://www.brighteon.com/499bd70f-769c-464a-bd29-d6e7c05fc5dd

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ > ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

https://www.brighteon.com/79233a62-c7d5-443a-92d6-9110297fc418

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »