Κύριε Γεωργιάδη μου, Καλός ο γκεμπελισμός σας, αλλά πιάνει μόνο σε πρόβατα! Πρώτον, δεν υπάρχει νόμος, που να λέει ότι “απολύεται όποιος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση”. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, καθώς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δικτατορικής έμπνευσης, μπορείτε να τον δημιουργήσετε, δεν μπορεί να εννοεί τον ανεμβολίαστο, αλλά εκείνον, που παίρνει μια… βαριά και καταστρέφει τα μηχανήματα, σαμποτάρει την λειτουργία της, βάζει φωτιές ή παραδίδει επιχειρηματικά μυστικά, στους ανταγωνιστές! Τέτοια πραγματάκια και κάποια άλλα παρεμφερή δηλαδή! Εκείνος που δεν θέλει να εμβολιαστεί, ούτε μπήκε με καμιά μπουλντόζα, στην επιχείρηση, ούτε τρελάθηκε και τάκανε όλα λίμπα! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην επιχείρηση! Την δουλειά του και τις υπερωρίες του. Ναι! Εκείνες τις απλήρωτες! Ξέρεις εσύ! Είναι προφανές ότι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η επιχείρηση είναι που καταστρέφει τον εργαζόμενο και όχι το αντίστροφο! Δεύτερον, ο πρώτος που θα πρέπει να απολυθεί, για την καταστροφή μιάς επιχείρησης, είσαι ΕΣΥ ο ίδιος, αφού: – Έκλεισες τις επιχειρήσεις με ένα ανώφελο και παρατεταμένο λοκντάουν, όσο τα μέσα μεταφοράς, τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, οι υπηρεσίες λειτουργούσαν, οι τουρίστες μπαινόβγαιναν, τεστ άφαντα, μολύνοντας τον πληθυσμό ΚΑΙ τους εργαζόμενους. – Υποχρηματοδότησες με δανεικά, που ζητάς να σου επιστραφούν, επιχειρήσεις παντός είδους, όσο τις κρατούσες κλειστές με δική σου απόφαση, “για να σώσεις τον πληθυσμό”. 12.500 νεκροί, κατά τις δικές σας εκτιμήσεις. – Έκανες και κάποιες ζογκλερικές ακροβασίες, με τα “κλικ εγουέι”, “κλικ ιν σόπ” και άλλες αγγλόφωνες αηδίες, για να τα ξανακλείσεις, πριν καν πουληθούν τα εμπορεύματα, που έγιναν στοκ, για τις εκπτώσεις. – Για χρόνια, αλλά ούτε και εν μέσω κορονοϊού, οι Τράπεζες δεν έδιναν ούτε σέντσι, στους επιχειρηματίες, βουλιάζοντας στα χρέη τις επιχειρήσεις, αλλά οι φόροι-φόροι! Έλα, λοιπόν, τώρα, να μας πεις, ΠΟΙΟΣ καταστρέφει τις επιχειρήσεις, για να τον απολύσουμε, αμέσως!!!

BySfairika.gr

Ιούν 10, 2021


Την στιγμή που η κυβέρνηση όπου βρεθεί και όπου σταθεί πλέον ανακοινώνει ότι προτεραιότητα είναι ο εμβολιασμός των νέων (ήδη πλέον η συζήτηση πηγαίνει για τα ανήλικα παιδιά) αποκαλυπτικά στοιχεία για τις επιπτώσεις των εμβολίων και ειδικότερα των mRNA έρχονται στην δημοσιότητα και ειδικότερα για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που παρατηρούνται με αυξημένο ρυθμό.

Τα προκαταρκτικά ευρήματα από δύο συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας εμβολίων έδειξαν υψηλότερο από τον αναμενόμενο αριθμό περιστατικών μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση εμβολίων mRNA κατά του κορωνοϊού σε άτομα ηλικίας 16 έως 24 ετών, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς – τουλάχιστον το 81% από αυτούς – είχαν πλήρη ανάρρωση από τα συμπτώματά τους, όπως ανέφερε το CDC σε παρουσίαση που προετοιμάστηκε για μια συμβουλευτική επιτροπή προς την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που συνεδριάζει την Πέμπτη.

Σημειώνουμε ότι στην έκθεση της EudraVigilance, έως τις 5 Ιουνίου 2021 καταγράφονται 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson), από τις οποίες 683.688 αφορούν σοβαρές βλάβες (που αντιστοιχούν σε πάνω από 50% του συνόλου των παρενεργειών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »