Τι είπε σε συνομιλία του με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσoύμπα

Η αστειότητα της ημερομηνίας των εκλογών κι ενώ ήδη έχουμε εισέλθει σε έτος εκλογών που πρέπει να γίνουν εντός του πρώτου εξαμήνου βάσει του Συντάγματος, καταδεικνύεται από την απάντηση του Κ.Μητσοτάκη στο ερώτημα του γ.γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα για το πότε σκέφτεται να τις προκηρύξει:  «Μετά τον Απρίλιο, όλα είναι ανοιχτά»!

Τι απομένει «μετά τον Απρίλιο»; Ο Μάιος και ο Ιούνιος!

Μεγάλη είδηση! Δηλαδή θρίλερ… 60 ημερών! Φοβερή αγωνία!

Οι Αμερικανοί σύμβουλοι του Κ.Μητσοτάκη φαίνεται ότι τον έχουν συμβουλεύσει «να παίζει» με την ημερομηνία των εκλογών, αν και έχει συμπληρωθεί χρονολογικά η τετραετία του, για να φανεί ότι «έχει την πρωτοβουλία»!

Όλοι ασχολούνται με το ανόητο ερώτημα «Πότε θα γίνουν εκλογές;» λες και δεν διανύουμε όχι απλώς έτος εκλογών, αλλά το τελικό εξάμηνο εκλογών! Άρα μπορεί να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θεωρηθούν πρόωρες…

Να θυμίσουμε ότι οι εκλογές είχαν γίνει την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου του 2019, για την ακρίβεια στις 7 Ιουλίου 2019.

Να περάσει την 2α Ιουλίου 2023, πρώτη Κυριακή του Ιουλίου αντίστοιχα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απίθανο (μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, παρατείνεται κατά 30 ημέρες η διεξαγωγή τους πέραν της τετραετίας).

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε με νόημα: «Οι εκλογές θα γίνουν όταν βεβαιωθεί ο Κυριάκος ότι δεν έχει ή δεν προλαβαίνει να έχει άλλη μεγάλη οικονομική σύμβαση να υπογράψει, π.χ. κορβέτες ή να υπάρξει χρήμα από ΕΕ για τις εταιρείες των φίλων φίλους και των συγγενών του μέχρι τις 2 Ιουλίου»…

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι συμβάσεις με τις εκλογές; Μυστήρια πράγματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »