Κυβερνητικά «δώρα» για να δεχτούν οι γονείς να τα οδηγήσουν στο εμβολιαστικό κέντρο

«Δώρα» στα 12χρονα παιδιά φαίνεται αποφασισμένη να μοιράσει η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τα ανήλικα παιδιά να εμβολιαστούν!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται σε… «δώρα» στην ηλικιακή ομάδα 12-18 προκειμένου τους πείσει να εμβολιαστούν!

Πρόκειται για ένα σχέδιο που ακολουθεί εκείνο του «πάσου ελευθερίας» το οποίο ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και για τους ανήλικους, με τις παροχές να είναι βέβαια διαφορετικές, αφού θα ληφθεί υπόψη η ηλικία τους, αλλά και το γεγονός ότι είναι μαθητές, οπότε ανάλογες θα είναι και οι παροχές.
Τα «δώρα» στους 12άρηδες για να εμβολιαστούν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, αναμένεται να είναι «δώρο» τεχνολογικού χαρακτήρα. Δηλαδή με τον εμβολιασμό θα τους δίνεται ένα voucher, το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν προκειμένου να αγοράσουν ένα τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη και σχετική επικοινωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να παρέχεται μαζί με τις συσκευές και δωρεάν ίντερνετ.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στα ανήλικα παιδιά, καθώς παρά την «τρομοκρατία» των «ειδικών» περί επικινδυνότητας της Δέλτα, τα ποσοστά παραμένουν σχετικά χαμηλά -σύμφωνα με τα «θέλω» της κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ECDC μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί το 5,8% των ανήλικων Ελληνόπουλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »