Πραγματικότατες ειδήσεις από συνήθεις ανακοινώσεις ευχών προς εορτάζοντα κράτη :

● 28 Ιανουαρίου 2022 – Ανακοίνωση του ΝΑΤΟ προς την Πορτογαλική δημοκρατία :

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα είναι η 382η επέτειος της Πορτογαλικής Ανεξαρτησίας. Συμμετέχουμε με τους Πορτογάλους στον εορτασμό της Νίκης τους και της Ημέρας της Πορτογαλικής Ανεξαρτησίας».

● 4 Ιουλίου 2022 – Ανακοίνωση του ΝΑΤΟ προς τις ΗΠΑ :

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα είναι η 246η επέτειος της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας. Συμμετέχουμε με τους Αμερικάνους στον εορτασμό της Νίκης τους και της Ημέρας της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας».

● 26 Ιουλίου 2022 – Ανακοίνωση του ΝΑΤΟ προς την Ολλανδική δημοκρατία :

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα είναι η 441η επέτειος της Ολλανδικής Ανεξαρτησίας. Συμμετέχουμε με τους Ολλανδούς στον εορτασμό της Νίκης τους και της Ημέρας της Ολλανδικής Ανεξαρτησίας»

Πιθανότατα οι ίδιες διπλωματικές ευχές να είχαν σταλεί και από το Ισπανικό Υπουργείο Εξωτερικών προς την Πορτογαλία ή την Ολλανδία ή από το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών προς τις ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ή ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ. Γιατί η νίκη και ανεξαρτησία των Ολλανδών και Πορτογάλων κατά της Ισπανίας ήταν και αντίστοιχα των Αμερικάνων κατά του Αγγλικού ζυγού. Όχι ότι αυτοί είναι πιο “πολιτισμένοι” ή διπλωμάτες από μας αλλά ταιριάζει σε Έλληνες να μην σκέφτονται;

Όταν λοιπόν βλέπουμε στην Ελλάδα ανακοίνωση του ΝΑΤΟ προς την τουρκική δημοκρατία :

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα είναι η 100η επέτειος της τουρκικής ανεξαρτησίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους στον εορτασμό της Νίκης τους και της Ημέρας της τουρκικής ανεξαρτησίας»

μας πιάνει αναγούλα και δεν σκεφτόμαστε ότι τα ίδια θα παραπονεθούν οι τούρκοι όταν όμοια διπλωματικά θα μας ευχηθεί το ΝΑΤΟ για την δική μας ανεξαρτησία από τους τούρκους. Τότε θα πουν οι μπουνταλάδες ότι αυτούς εννοεί αφού εναντίον τους πολεμήσαμε. Θέλουμε να είμαστε όμοια μπουνταλάδες;

Επειδή θα βρεθούν οι “καλοθελητές” (πάντα βρίσκονται) να με κατηγορήσουν για μη αντίστοιχες καταστάσεις να διευκρινίσω δυο θέματα :

α) Είμαι κάποιος με τρομακτική απέχθεια (δεν λέω μίσος, προσπαθώ να μη με καταλαμβάνει) προς δύση και Τουρκία και αντίστοιχα με υπέρμετρο σεβασμό σε κάθε τι λαμπρό ελληνικό και

β) Ελληνικά μεν τα παράλια της Μικρασίας, σίγουρα όμως τουρκική η Άγκυρα προς την οποία όδευε ο Ελληνικός στρατός, οπότε έχουν ως ένα βαθμό το τεκμήριο μάχης για την ανεξαρτησία τους.

Ο λαός λέει “έκανε την τρίχα τριχιά” και ψαχνόμαστε αν εννούσε εμάς σαν στρατό κατοχής. Καταντήσαμε σαν παιδάκια του δημοτικού : “κυρία, κυρία, ο ΝΑΤΟς μου πήρε τη ξύστρα και πού θα “ξύνομαι” τώρα!”, “κυρία ο ΝΑΤΟς με στραβοκοίταξε!”. Μας έννοιαξε ότι το ΝΑΤΟ πατρονάρει την Τουρκία εναντίον μας, λες και δεν το ξέρουμε. Το ότι κυβερνόμαστε από πολιτικά χράμπαλα (*) μας απασχόλησε πρώτιστα; Μόλις προχθές διάβασα σοβαρό πολιτικό αναλυτή να προτείνει να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία όνομα για να ξεφύγει από τη ρετσινιά του ωτακουστή πρωθυπουργού, που πλέον λόγω των τεχνολογικών δυνατοτήτων μήπως πρέπει να χαρακτηρίζεται μπανιστηρατζής αφού τα κινητά βλέπουν; Δηλαδή προτείνει να ακολουθήσει η ΝΔ τα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, που άλλαξε όνομα όπως οι επαγγελματίες κομπιναδόροι, για να μην συλληφθεί. Λέτε και το υπόλοιπο κομμάτι της ΝΔ αποτελείται από μυξοπαρθένες αρσακειάδες, που δεν έχουν σχέση με τα διαχρονικά εγκλήματα κατά της χώρας και του έθνους μας. Όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ είναι επαγγελματίες στατεσσεράδες (θυμηθείτε τι πρότεινε ο Σαμαράς στον Νικολόπουλο : “στα τέσσερα, στα τέσσερα”) και κανείς δεν έχει τον ανδρισμό να βγει και να μιλήσει αντρίκια και να μην κάθεται σαν κλώσσα στα αυγά της.

Για να τελειώνουμε με όλα, μα όλα αυτά τα πολιτικά χράμπαλα : έχασαν τον ανδρισμό τους, όταν κάθισαν στα τέσσερα στις στοές. Ποιές στοές; Όχι πάντως του Αττάλου. Έλληνες δεν είναι, γιατί ο πραγματικός Έλληνας και δεν φοβάται και είναι εραστής της αλήθειας, σαν φιλόσοφος. Φοβούνται για την ψωροζωούλα τους; Ξέρουν που θα πάνε σύντομα; Δεν μου αρέσει το στυλ του, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Στέφανος Χίος και σφαίρες έφαγε και συνεχίζει. Επαναλαμβάνω ότι δεν συμφωνώ με τον τρόπο του αλλά αποδεικνύεται άντρας, όταν κανείς πολιτικός δεν έχει τον ανδρισμό και κάθεται στα τέσσερα σε έναν μπανιστηρατζή πρωθυπουργό. Αν κάποτε διαψεύστηκα, ότι δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερος από τον Τσίπρα, με την εμφάνιση του Κούλη, πλέον θεωρώ ότι ο Κούλης είναι “θεός” μπροστά στους στατεσσεράδες που τον προσκυνούν, όπως έκαναν παλαιότερα οι ευνούχοι στους αυτοκράτορες. Ποιός διαφωνεί ότι είναι και πνευματικοί ευνούχοι; Ποιός περιμένει από αυτούς σωτηρία, όταν όλοι αναμένουν τον πολιτικό προαγωγό τους να τους αναδείξει αυτοκράτορα του Ευνουχιστάν.

Οι πραγματικοί Έλληνες δεν ήταν ποτέ κοτούλες, ποτέ δεν κοίταγαν τον εχθρό, όπως είπε ο μέγας τραγικός ποιητής Αισχύλος : “ποτέ δεν μετρούσαμε τους εχθρούς, παρά μόνο πολεμούσαμε”. Γι αυτό λέω παραπάνω, γράψτε στα “φρύδια” σας τι λέει η κάθε Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ, που αύριο μπορεί στη θέση του να είναι ο “δικός μας” μπανιστηρατζής (αν και πλέον τον κατάντησαν στιμμένη λεμονόκουπα). Τα λόγια του Αισχύλου επανέλαβαν αλλιώς οι ήρωες του 21, αποδεικνύοντας την συνέχεια του Ελληνικού γένους στους αιώνες. Το Ελληνικό DNA είναι πρώτιστα πνευματικό και τριτευόντως υλικό. Ο Φαλμεράυερ είχε και δίκιο, αναφερόταν σε Κούληδες και Κουλοκόλακες, ατυχώς δεν γνώρισε άλλους ή δεν τους πήρε το μάτι του μια και είναι πολύ μικρή αλλά εξαίρετη μειοψηφία. Αυτή όμως η μειοψηφία θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει την Ελλάδα στην δόξα. Όσοι επιμένουν κουλικά, να ξέρουν ότι σαν κινέζοι κούληδες θα καταντήσουν, χειρόνακτες!

Επανέρχομαι στην αρχική παρατήρηση της ανακοίνωσης του ΝΑΤΟ. Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά! Μην ασχολούμαστε με το τι λέει ο κάθε ξωφλημένος στατεσσεράς αξιωματούχος του σιωνισμού. Να μάθουμε να σκεφτόμαστε σαν Έλληνες, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες. Η νίκη είναι με τους τολμηρούς, τους γενναίους και ποτέ με τους χυδαίους, όπως είναι όλοι οι έλληνες(;;;) πολιτικοί. ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Όπως είπε ο Όσιος Παϊσιος, η μέλισσα πάει στα άνθη και η μύγα στα σκ@τά. Άνθη στην πολιτική δεν υπάρχουν και να μην ψάχνουμε τα χράμπαλα που βρωμούν λιγότερο. Όλοι χράμπαλα είναι και το λένε οι δικοί τους. Ορίστε :

www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ-ΚΑΙ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-Τ/

www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΧΑΝΜΟΣ-ΤΟ-ΔΕΥΤΕΡΟ-ΠΟΛΥ-ΙΣΧΥΡΟ-ΧΤΥΠΗΜΑ/

Κάτι ξέρουν οι αυλικοί.

Θα κλείσω με έναν προβληματισμό, που δεν τον είδα πουθενά : ο Ανδρουλάκης παρακολουθείτο ως πιθανός κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια (έτσι είπαν) και σταμάτησαν το “μπανιστήρι”, όταν έγινε αρχηγός κόμματος. Αν σαν ευρωβουλευτής ήταν εθνικά επικίνδυνος, γιατί σαν αρχηγός κόμματος (και πιθανός υπουργός ή πρωθυπουργός) δεν είναι πιό επικίνδυνος; Το επιχείρημα δεν έχει καμμιά αιχμή κατά του Ανδρουλάκη αλλά κατά των “μπανιστηρατζήδων”.

Να θυμάστε ότι ο μακαριστός γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός είχε πει πριν το 2000 :

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ. Καταλάβατε τώρα τι εννούσε;

Ίσως κάποιοι, ίσως πολλοί ενοχληθούν με όσα ανέφερα περί της ανακοινώσεως το ΝΑΤΟ. Στην στρατηγική υπάρχει ένα χρυσό δόγμα : ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ. Όταν μας επιβάλουν τι θα σκεφτούμε, με τι θα οργιστούμε, έχουμε χάσει το παιχνίδι και χορεύουμε στον ρυθμό των άλλων. Ο Έλληνας δεν πρέπει να σκέπτεται “ΨΕΥΡΟΡΩΜΑΙΪΚΟ DELENDA EST” (~το ψευτορωμέηκο πρέπει να καταστραφεί) γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν ασχολείται με την δική του πρόοδο και παραμένει σε αυτά, που οι άλλοι του καθόρισαν, στα χράμπαλα. Ο Έλληνας ήταν πάντοτε πρωτοπόρος και ανέβαινε σε τομείς άγνωστους στους λοιπούς, επομένως μόνον εκείνος καθόριζε την πορεία του και όχι οι άλλοι.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ

(*) ΑΝΕΚΔΟΤΟ προς αποκωδικοποίηση των άνω : Αμερικάνος πολιτικός πήγε να μιλήσει προεκλογικά σε χώρα των ινδιάνων. Ανεβαίνοντας στο βήμα άρχισε τις υποσχέσεις και οι ινδιάνοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά : “χράμπαλα, χράμπαλα!”. Πήρε θάρρος ο πολιτικός και δώστου να ανεβάζει τον πήχυ των υποσχέσεων και να οι ινδιάνοι να φωνάζουν διαρκώς δυνατότερα : “χράμπαλα, χράμπαλα, χράμπαλα!”. Κατεβαίνοντας με φοβερή ικανοποίηση από την εξέδρα ο πολιτικός, άκουσε τον ιδιαίτερό του να τον προειδοποιεί μην πατήσει ακαθαρσίες βουβάλων λέγοντας : “προσέξτε μην πατήσετε τα χράμπαλα κύριε πρόεδρε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »