Οι αγορές ενέργειας έχουν καταστραφεί, κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί στην ΕΕ, το επόμενο στάδιο θα είναι το δελτίο καυσίμων, η διανομή φυσικού αερίου, οι ελλείψεις ενέργειας, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, οι συνεχείς διακοπές λειτουργίας και το EMP είναι όλα στο τραπέζι για την κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου.

Η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και η μεγάλη επαναφορά είναι τα συστήματα που έχει καθιερώσει η Νέα Τάξη για να επιβλέπει την υποδούλωση της ανθρωπότητας και να επιτρέψει την ερήμωση του πλανήτη, ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας είναι ένας πόλεμος φθοράς, μας σκοτώνουν σιγά σιγά με κάθε δυνατό μέσο. Με Τοξίνες στα τρόφιμα και στο νερό μας, με Θανατηφόρα εμβόλια, με αεροψεκασμούς, με κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα EMF Wifi, 5G, μικροκύματα κλπ.

Ο κύριος στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι η πλήρης παγκόσμια κυριαρχία. Ο έλεγχος του πληθυσμού, πιο γνωστός ως Depopulation, είναι το εργαλείο του ΟΗΕ για την εξόντωση του 80 – 90% των ανθρώπων έτσι ώστε να μείνουν λίγο πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι, ένας αριθμός εύκολος στον έλεγχο, την κυριαρχία και την υποταγή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η κοινωνία οργανώνεται από σατανιστές για να την εγκλωβίσουν, είναι ένα γιγάντιο εργαστήριο τροποποίησης συμπεριφοράς και ο στόχος είναι να μας υποδουλώσει ψυχικά και πνευματικά και τελικά σωματικά, μας υποβιβάζουν και αποσπούν την προσοχή μας από την Αλήθεια, παρουσιάζουν ότι είναι υγιές και φυσικό (π.χ. γάμος, οικογένεια, ετεροφυλοφιλία) ως ανθυγιεινό ενώ αυτό που είναι άρρωστο (π.χ. ομοφυλοφιλία, τρανσέξουαλ) διδάσκεται στα παιδιά σχολικής ηλικίας ως φυσικό και υγιές. Η σεξουαλική ακολασία παρουσιάζεται ως «απελευθέρωση». Henry. M

Οι σατανιστές της Νέας Τάξης έχουν καταφέρει η ανθρωπότητα να εθιστεί στα φάρμακά τους μέσω των οποίων έγιναν οι απόλυτοι κύριοι της ….. πιστεύουν ότι πρέπει να καταστρέψουν την κοινωνία και να δημιουργήσουν χάος για να επιτύχουν την ηγεμονία, για να φέρουν τον δικό τους ‘’μεσσία’’

Όταν ρωτήθηκε ένας εβραίος για τον ρόλο αυτών που κατέχουν υψηλά πολιτικά αξιώματα, είπε ότι κανείς δεν έχει αποκτήσει πολιτική εξουσία χωρίς την έγκριση τους, «Το αίμα των ανόητων μαζών θα κυλήσει καθώς περιμένουμε την ημέρα της παγκόσμιας νίκης μας», είπε ψυχρά.

Τα όπλα που χρησιμοποιούν:

Πόλεμοι, φυσικές και τεχνητές καταστροφές, πείνα και ξηρασία, λοιμοί, ασθένειες….. Πρόσθετα σε τρόφιμα, νερό, σε προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και καθαρισμού, με ουσίες που προκαλούν καρκίνο, στειρότητα και καταστρέφουν το νευρικό μας σύστημα….. προωθούν την άμβλωση, την σύγχυση των φύλων (LGBTQIA+) και την διδασκαλία του σεξ σε μικρά παιδιά, όλα αυτά υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ…

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Η αληθινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση ανθρώπων ή εθνών. Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε ως εργαλείο παγκοσμιοποίησης, για να υποτάξει τον κόσμο κάτω από μια δικτατορία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τα Ηνωμένα Έθνη συμμετέχουν σε κάθε μέρος του σχεδίου για την ερήμωση του κόσμου των δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ακόμη και το ΝΑΤΟ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν αυτήν την Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση στην Ανθρωπότητα εάν οι άνθρωποι είναι Ενωμένοι Εναντίον τους, αυτός είναι ο λόγος που όλοι υποστηρίζουν το σχέδιο για την εξάλειψη του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού…

Σιωπηλά όπλα :

Το αθόρυβο όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου, επιτίθεται στη ζωτικότητα, τις επιλογές και την κινητικότητα των ατόμων, κατανοώντας, χειραγωγώντας και επιτίθεται στις διανοητικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες τους, όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτησή στη ζωή του.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το όπλο γι’αυτό δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δέχονται επίθεση και υποταγή από ένα όπλο. Μπορεί να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Η απλούστερη μέθοδος για την εξασφάλιση ενός αθόρυβου όπλου για την απόκτηση του ελέγχου των ανθρώπων είναι να τους διατηρεί μπερδεμένους, αποδιοργανωμένους και απασχολημένους με θέματα που δεν είναι πραγματικά.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

Κτύπημα στις ψυχικές τους δραστηριότητες, με την παροχή χαμηλής ποιότητας προγράμματος δημόσιας εκπαίδευσης, εμπλέκοντας τα συναισθήματά τους αυξάνοντας την τέρψη τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες, με: συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (διανοητικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω συνεχούς καταιγισμού σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης, ειδικά στην τηλεόραση και τις εφημερίδες, δίνοντάς τους αυτό που επιθυμούν, υπερβολικά «άχρηστη τροφή για σκέψη» και ξαναγράφοντας την ιστορία.

Σιωπηλά οπλικά συστήματα :

Α) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στα μέσα ενημέρωσης: Κρατήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και προωθήστε θέματα χωρίς πραγματική σημασία.

Β) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στα Σχολεία: αγνοώντας τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά, τον πραγματικό νόμο και την ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία.

Γ) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στην Εργασία: Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για σκέψη, πίσω στη φάρμα με τα άλλα ζώα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι σε θέση να υποτάξουν και/ή να σκοτώσουν άλλα ανθρώπινα όντα που διαταράσσουν την καθημερινότητά τους, αλλά δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τα ηθικά και θρησκευτικά ζητήματα που μπορεί να εγείρει μια τέτοια πράξη εκ μέρους τους. Ως εκ τούτου, αναθέτουν τη βρώμικη δουλειά σε άλλους……. στους πολιτικούς. Εκνευρίζονται για την ανθρώπινη μεταχείριση των ζώων και μετά κάθονται για ένα νόστιμο χάμπουργκερ, πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν μια επαγγελματική ένωση δολοφόνων που ονομάζονται συλλογικά πολιτικοί και μετά παραπονιούνται για διαφθορά στην κυβέρνηση.

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αναζητούν την ευτυχία μακριά από τον ΧΡΙΣΤΟ, καταλήγουν τελικά να γίνουν υπηρέτες της Νέας Τάξης, διότι ευτυχία γι’αυτους είναι το χρήμα, το sex, τα ναρκωτικά, οι αγορές, οι επιτυχίες, το φαγητό, ο έπαινος, κ.λπ.

facebook sharing button
twitter sharing button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »