ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Αγαπητοί Συμπολίτες
έχουμε στο χέρι μας το μεγαλύτερο και ισχυρότερο όπλο που λέγεται ” ΨΗΦΟΣ”

1. ΟΧΙ στην Αποχή διότι ευνοείται το πρώτο Κόμμα .

2. ΟΧΙ στο Λευκό διότι ευνοείται το πρώτο Κόμμα .

3. ΟΧΙ ΨΗΦΟ στο υπάρχων ” ΒΡΩΜΙΚΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ – ΤΥΧΩΔΙΟΚΤΙΚΟ ” Πολιτικό Σύστημα είτε λέγεται Ν.Δ είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ είτε λέγεται ΚΙΝΑΛ .

4. ΨΗΦΟ σε όλα τα άλλα υπάρχοντα μικρά κόμματα διότι μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι τους ότι ο Λαός πλέον όχι μόνο κρατάει την τύχη στα χέρια του αλλά δεν ανέχεται άλλο πλέον την Κοροϊδία που γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες . Διότι Λαός που εκλέγει κατά επανάληψη Διεφθαρμένους – Κλέφτες – Προδότες – Απατεώνες – δεν είναι πλέον Θύμα αλλά συνεργός τους .

5. Ο Σουρής είπε τα εξής ” ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΓΕΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ , ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕς ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ”
Φτάνει πιά να ρίχνουμε νερό στον μύλο όλων αυτών.

6. Κλείστε τα αυτιά σας και τα μάτια σας διότι οι πληρωμένοι εγκληματίες κονδυλοφόροι άρχισαν να απειλούν ( εάν δεν βγει Ο Μητσοτάκης ή η Ν.Δ τότε πλέον έρχεται η καταστροφή της χώρας ) , άρχισαν οι εκβιασμοί των δημοσκόπων που βγάζουν κάτω από 30% την ΝΔ και άλλους που λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση . Βγάζουν γεγονότα τα οποία αποσπούν την προσοχή των πολιτών , δίνουν ψίχουλα στους ανθρώπους και τους κλείνουν το μάτι προκειμένου να τους ψηφίσουν .

7. Δεν μας έχουν πει όμως ότι έχουν συμβεί όλα τα παρακάτω .
Λιγνάδης – Πυρκαγιές στα Γεράνια , στην Εύβοια – τα lockdown – οι εκβιασμοί και τα πρόστιμα για τα εμβόλια – έκθεση Λύτρα – τσιόδρα για τις ΜΕΘ – διάλυση της χώρας με τα χιόνια Αττική οδός και ΠΑΘΕ – Οικονομικά σκάνδαλα με Βουλευτές – Υποκλοπές και παράνομο Λογισμικό – κατάρρευση οικογενειακών εισοδημάτων – πλήρης έλεγχος των Μέσων μαζικής Επικοινωνίας – Πλήρης έλεγχος της Δικαιοσύνης και έκδοση αποφάσεων κατά το δοκούν – πλήρης Έλεγχος των δημοσκοπικών εταιρειών – Κυβερνητικές καταστολές και συλλήψεις που αποδείχθηκαν πέτσινες – το μέγα έγκλημα από πρόθεση των τεμπών – Νομοσχέδιο προάγγελος ιδιωτικοποίησης του νερού – καμπανάκια περί ελευθερίας του τύπου και της δικαιοσύνης από την Ε.Ε και στην καινούργια έκθεση των ΗΠΑ για το έτος 2022 για την Ελλάδα – ” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ – ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ – ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ – ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ”

8. Βέβαια υπάρχουν αρκετοί ίσως πολλοί οι οποίοι φορούν παρωπίδες έχουν βουλώσει τα αυτιά τους και όλα τα βλέπουν ότι βαίνουν καλώς , και αρκετοί μεγάλης ηλικίας οι οποίοι όχι μόνο δεν αλλάζουν αλλά ούτε ακούνε ούτε βλέπουν αλλά βλέπουν και ακούνε μονάχα το μαγικό κουτί και τρώνε προπαγάνδα που ταΐζουν οι πληρωμένοι εγκληματικοί κονδυλοφόροι . Τι Μπορεί να γίνει ? όταν τα παιδιά τους θα βγουν στην αγορά και φάνε τα πρώτα χαστούκια τότε μόνο θα καταλάβουν τι έκαναν .

9. ΟΧΙ λοιπόν στην αποχή , στο λευκο , στο υπάρχων πολιτικό σύστημα διότι το μόνο που θέλουν είναι να βγουν ξανά στην εξουσία έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν την Ξένη και την Ντόπια Ολιγαρχία , και ο λαός να βγαίνει με την παλάμη ανοιχτή να ζητά ελεημοσύνη για να επιζήσει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »