Ίσως χρειαστεί να ξεσπάσει νέα ανάφλεξη

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Δεν αρκεί να προσδεθείτε. Θα χρειαστούν κρησφύγετα.

Μπορεί η ζώνη του Ευρώ να διαλυθεί αναίμακτα;

 

 

Το τελευταίο που απέμεινε στο διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο Ευρωπαικό Ιερατείο ήταν να υπακούσει στις εντολές ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού με εργαλεία μία κατασκευασμένη planδημία, προιόν ενός εργαστηριακού ιού που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας σε ημερομηνία κοντά στην 18η Οκτωβρίου 2019 για να ακολουθήσει επικοινωνιακή εκστρατεία συγκάλυψης και μάλιστα με ελληνική εμπλοκή και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Καθώς οι εμπνευστές του σχεδίου δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την εξαγορά του Twitter από τον τρελό του χωριού Elon Musk έπρεπε πάση θυσία να εξασφαλίσουν επικοινωνιακά προπετάσματα καπνού ώστε να θολώσουν την συμμετοχή τους στο project μείωσης του ευρωπαικού πληθυσμού. Δηλαδή στον θανατούλη σου.

Έτσι σήμαναν συναγερμό στα κατά τόπους πιόνια του σχεδίου με αποτέλεσμα Μίχοι, παιδεραστές, Κιβωτοί, Υποκλοπές κλπ να πολιορκούν τα πρωτοσέλιδα μηντιακών ομίλων οι οποίοι συμμετείχαν στο project της μείωσης του πληθυσμού και μάλιστα με χορηγίες των θυμάτων τους-μια και πολλές επιχειρήσεις και φορείς διαφημίζονται στα εργαλεία εξόντωσής τους.

Έπρεπε όμως να δοθεί βορά στα ΜΜΕ και ένα σκάνδαλο πανευρωπαικής εμβέλειας ώστε να υπάρξει συγκάλυψη της ακούσιας ή εκούσιας εμπλοκής της Ε.Ε και προσωπικά της επικεφαλής στο Σχέδιο μείωσης του πληθυσμού. Καθώς ο παράξενος CEO της Pfizer για 2η φορά αρνήθηκε να εμφανιστεί στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου και τα δημοσιεύματα ακόμη και στα φίλια ΜΜΕ είχαν αρχίσει να πυκνώνουν θα ερχόταν η ώρα της Εύας να πεταχθεί στη πυρά.

Ήδη έχουν αρχίσει τα στοιχήματα για το πότε θα διαλυθεί η ζώνη του Ευρώ με το πιο σίγουρο ποντάρισμα να είναι ότι αυτό δεν θα είναι μία αναίμακτη διαδικασία αλλά προιόν χάους.

Καθώς οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 υποβοηθούμενης ευθανασίας τα οποία ακολούθησαν έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και καθώς ο διαβόητος Bourla αρνείται για 2η φορά να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια του ρόλου της Ursula Gertrud von der Leyen τόσο στη σκοτεινή συμφωνία που έκανε προσωπικά με την πτυχιούχο Κτηνιατρικής CEO της Pfizer όσο και η συμμετοχή του ευρωιερατείου στο project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού σκάει το σκάνδαλο της Εύας Καιλή!

Aίφνης το ευρωιερατείο της διαφθοράς ανακάλυψε σκάνδαλο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Κατάρ.

To επαναλαμβάνουμε. Κάθε ώρα (ίσως και κάθε λεπτό της ώρας) που περνάει ένας άνθρωπος εκεί έξω στον πλανήτη των σχεδόν 6 δις εμβολιασμένων με εμβόλια COVID-19, σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Επώνυμοι και ανώνυμοι φεύγουν ξαφνικά (έφυγε ξαφνικά και ο γιος της Tina Turner), παθαίνουν εμφράγματα, βλέπουν θεραπευμένους καρκίνους να αναζωπυρώνονται και πάει λέγοντας.

Δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καιλή.

Γνωρίζουμε όμως ότι Ursula Gertrud von der Leyen ανταλλάσσοντας προσωπικά sms με τον κτηνίατρο Bourla παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ώστε να είναι αρκετά για να κάνει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από 10 τρυπήματα με τα εμβόλια COVID ώστε να μην έχει ουδεμία πιθανότητα να βγει ζωντανός από όλο αυτό.

Και ενώ η Ursula Gertrud von der Leyen έκανε τις δυστοπικές παραγγελίες την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Αμερικανός Biden η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη σε πάσης φύσεως σκάνδαλα και διαφθορά το μόνο που επαναλαμβάνει διαρκώς στους πολίτες των ΗΠΑ, είναι εμβολιασθείτε!

Σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος αυτό που απέμεινε ήταν η Τελική Λύση. Εμβολιασθείτε και Πεθάνετε.

Καθώς λοιπόν εκεί έξω οι άνθρωποι με γουρλωμένα μάτια ανακαλύπτουν την αλήθεια οι εμπνευστές του project έχουν ανάγκη από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς. Είναι κάτι σαν την Κιβωτό του πάτερ Αντώνιου, τον Μίχα και πάει λέγοντας.

Το ευρωιερατείο λοιπόν αποφάσισε να δώσει δικά τους παιδιά-βλέπε Καιλή-σε μία προσπάθεια να σκεπάσει το τσουνάμι ερωτηματικών μετά και την 2η άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »