Τι δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα – Τι αλλάζει στην αντιμετώπιση της ουκρανικής ηγεσίας μετά το χτύπημα στη γέφυρα του Κερτς

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε πριν από λίγο αναφερόμενη στον σύμβουλο του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντολιάκ, καθώς και σε άλλους Ουκρανούς αξιωματούχους που πανηγυρίζουν για το ανατίναξη της γέφυρας του Κερτς στην Κριμαία, ότι «η αντίδραση του καθεστώτος του Κιέβου στην καταστροφή πολιτικών υποδομών, αποτελεί απόδειξη της τρομοκρατικής φύσης του».

Η δήλωση της Ρωσίδας εκπροσώπου αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση του Κιέβου θα αντιμετωπίζεται εφεξής ως τρομοκράτες
Αυτό σημαίνει ότι έχουν οι Ρώσοι θεωρούν πλέον πως έχουν δικαίωμα να τους εξοντώσουν  με κάθε τρόπο και μέσον.
Είναι η πρώτη φορά που τους χαρακτηρίζουν τρομοκράτες που σημαίνει ότι θα αποτελούν πρωτεύοντα στόχο βάσει του παγκόσμιου δόγματος αντιμετώπισης των τρομοκρατών, ένα δόγμα που πρωτίστως και κυρίως έχουν εφαρμόσει οι Αμερικανοί.
Το χτύπημα στην γέφυρα του Κερτς δεν ήταν χτύπημα με οπλικό σύστημα αλλά χτύπημα πολιτικού στόχου με την χρήση πολιτικών μέσων δηλαδή ενός φορτηγού με εκρηκτικά.
Αυτό θεωρείται τρομοκρατική πράξη και πλέον τους «λύνει τα χέρια» να χτυπήσουν όπου θεωρούν πως είναι απαραίτητο να το κάνουν.
Στο χτύπημα της γέφυρας του Κερτς σκοτώθηκαν άμαχοι και μένει να αποσαφηνιστεί αν ο οδηγός, ο οποίος ήταν κάτοικος του Κράσνονταρ, ήταν βομβιστής αυτοκτονίας ή αν επρόκειτο για κάποιον που εν αγνοία του τοποθετήθηκαν εκρηκτικά στο φορτηγό του.
Η Δύση πάντως θα πρέπει να δώσει απάντηση για το σημερινό χτύπημα, καθώς οι Ουκρανοί το έχουν παραδεχτεί ότι το διέπραξαν και οι Δυτικοί υποτίθεται ότι «στενοχωριούνται» για τους θανάτους αμάχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »