Ο Τραμπ ξεκίνησε τις προεκλογικές του εμφανίσεις στην Φλόριντα
OΝτόναλντ Τραμπ στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ασθένεια του με κορωνοϊό.

Μιλώντας σε οπαδούς του στη Φλόριντα – σε μια συγκέντρωση χωρίς αποστάσεις και με λίγους να φορούν μάσκα – ο Τραμπ χαρακτήρισε τον κορωνοϊό «γιορτή αγάπης», ανακοίνωσε ότι «έχω ανοσία» και σε μια «έκρηξη» ενθουσιασμού είπε «θέλω να σας φιλήσω όλους».

«Να σας πω κάτι: Το ξεπέρασα και λένε ότι έχω πλέον ανοσία. Νιώθω δυνατός που θα κατέβω κάτω σε εσάς, θα περπατήσω ανάμεσά σας, θα σας φιλήσω όλους. Θα φιλήσω όλους τους όμορφους και τις όμορφες, όλους, θα σας δώσω ένα σβουριχτό φιλί» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Για άλλη μια φορά, μάλιστα, υποσχέθηκε να δώσει σε μαζικές ποσότητες στους Αμερικανούς την «θεραπεία» που ο ίδιος έλαβε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του λόγω κορωνοϊού.

«Θα πάρουμε ότι στο καλό μου έδωσαν και το δώσουμε στα νοσοκομεία και όλοι θα το πάρουν αυτό το πράγμα» είπε ο Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε και μια αναφορά στους 215.000 νεκρούς που μετρά η χώρα του από τον κορωνοϊό λέγοντας «θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου σε όλους από εμάς που έχασαν συγγενείς – έχασα κι εγώ φίλους».

Τάχθηκε, δε, για άλλη μια φορά κατά της λογικής του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό. «Δεν θα κλειδωθώ σε ένα υπόγειο. Όταν είσαι πρόεδρος δεν μπορείς να το κάνεις αυτό και να λες “δεν με νοιάζει ο λαός”» είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »