Εικόνες-ντοκουμέντο
Xθες οι δυνάμεις του Αρτσάχ, διέλυσαν το αεροδρόμιο Γκαντζά (Ganja), που χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Από το αεροδρόμιο απογειώνονταν τουρκικά F-16 και έπλητταν αρμενικούς στόχους. Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τα τουρκικά μαχητικά έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για την Άγκυρα, η οποία πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν το οπλοστάσιο των Αρμενίων. Την ίδια στιγμή, νέα βίντεο βγαίνουν στη δημοσιότητα, με Αζέρους να τινάζονται κυριολεκτικά στον αέρα από τις δυνάμεις του Αρτσάχ.

Δείτε βίντεο:

Αρμενία: Το Αζερμπαϊτζάν επιτίθεται Στεπανακέρτ με όπλα που έχουν κατασκευαστεί στην Τουρκία
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας καταγγέλλει πως το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιεί πυραύλους που έχουν κατασκευαστεί από την Τουρκία, στις επιθέσεις στο Στεπανακέρτ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ηγέτη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ενημέρωσε πως η απάντηση στην επίθεση στο Στεπανακέρτ δεν θα αργήσει να έρθει.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος σημείωσε πως οι Αρμένιοι – σε αντίθεση με το Αζερμπαϊτζάν – δεν θέτουν στο στόχαστρό τους περιοχές όπου ζουν άμαχοι, αλλά στρατιωτικές περιοχές.
«Καλούμε για άλλη μία φορά τους πολίτες που ζουν σε αυτές τις περιοχές να αποχωρήσουν άμεσα από τα σπίτια τους για να αποφύγουμε πιθανά θύματα».

Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζεται για επίθεση, καταγγέλλει το Καραμπάχ
Οι δυνάμεις του Καραμπάχ καταγγέλλουν πως ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζεται για επίθεση.

«Η κατάσταση στη ζώνη σύγκρουσης στο Καραμπάχ ήταν σταθερή, αλλά τεταμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο εχθρός ετοιμάζεται να ξεκινήσει επίθεση», ανέφεραν οι αμυντικές δυνάμεις του Καραμπάχ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »