Οι Μπάιντεν, τα αμερικανικά εργαστήρια «Βιο-θανάτου» και ποιος δημιούργησε το πρώτο στην Οδησσό. Τρία έγγραφα

Το παγκοσμίως κρισιμότατο ζήτημα των 26 αμερικανικών «Εργαστηρίων Βιολογικού Πολέμου» στην Ουκρανία –εκ των 336 που έχουν δημιουργήσει οι Αμερικανοί σε 30 χώρες– έχει καταγγελθεί διεθνώς και με αδιάσειστα στοιχεία μέχρι στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, στις 11/3/2022. Ωστόσο το θέμα επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα, όπως συνέβη ξανά προ λίγων ημερών με «αγνώστου τα-αυτότητας χημικό νέφος» που έγινε αισθητό στην Οδησσό μετά από αδιευκρίνιστη «έκρηξη». Τμήμα αυτής της υπόθεσης, που συνιστά σαφή απειλή γενοκτονίας για την παγκόσμια κοινωνία, αποτελεί και ο δικαστικός έλεγχος που διενεργείται [29/03/2022 η τελευταία ενημέρωση από διεθνή ΜΜΕ] από δικαστήριο του Ντελαγουέρ στις ΗΠΑ για την ενοχή του γιού του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος εμπλέκεται σε ρόλο κεντρικού χρηματοδότη των αμερικανικών «Εργαστηρίων Βιολογικού Πολέμου» στην Ουκρανία, μέσω της εταιρείας «Επενδυτικό Ταμείο -Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP)» στην οποία ήταν επικεφαλής.

Οι πολλές και εφιαλτικές πτυχές αυτής της υπόθεσης έχουν γίνει παραδεκτές μέχρι και από την New York Times (NYT) (Σ.σ.: εφημερίδα-ναυαρχίδα των Δημοκρατικών), αλλά και τις: Wall Street Journal (WSJ), The National Pulse, POLITICO, Daily Mail, The Guardian, Reuters και άλλα διεθνούς κύρους ΜΜΕ. Παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες κάποιων να εξαφανιστεί το θέμα αυτό δεν κρύβεται, καθώς τα σχετικά έγγραφα ντοκουμέντα είναι εκατοντάδες –τουλάχιστον.

Στην υπόθεση σύρεται και ο πατέρας του Χάντερ, Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που με την εγγύηση του ονόματός του άνοιγαν οι πόρτες τραπεζών και ιδρυμάτων για τον πακτωλό χρηματοδοτήσεων του ολέθρου. Ωστόσο ο Λευκός Οίκος εμπλέκεται γενικότερα, αφού ένα τμήμα της όλης υπόθεσης έφτασε στο Κογκρέσο, 28/8/2020, και ερευνήθηκε από την Γερουσία, ως «Υπόθεση της εταιρείας Blue Star» σχετιζόμενη και με τον ρόλο της Karen Tramontano που ήταν, 1997-2001, Αναπληρωτής Διευθυντής Προσωπικού, του προέδρου Μπιλ Κλίντον. Στις καταθέσεις ενεπλάκησαν βαθέως… τα ονόματα των Geoffrey Pyatt (ως πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία), της Cathy Novelli (Υφυπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, 2014 – 2017), και πολλών άλλων. Έτσι το να αποκτήσουν οι ΗΠΑ όλο και περισσότερα «Βιολογικά Όπλα», με κάθε τρόπο και κάθε κόστος αποκαλύπτει μια απύθμενη πολιτική διαπλοκή, μια πολλαπλά συντηρούμενη Λερναία Ύδρα.

Ευθέως διαπλεκόμενη είναι η CIA και το Πεντάγωνο. Όπως έγραψε (25/3/2022) η Daily Mail: «(εμπλέκονται) Εκτός από τον (αμερικανικό) στρατό, η Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID), το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) […] Η επιστημονική εποπτεία παρέχεται από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα.» Στο άρθρο, υπάρχει κατηγορηματική σύνδεση των ΗΠΑ με το κινεζικό εργαστήριο Βιολογικών Όπλων της Γιουχάν, την επιδημία του Κορωνοϊού, ενώ διευκρινίζεται, ότι το εργαστήριο αυτό ελέγχεται από τον κινεζικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό και εποπτεύεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Η Daily Mail υπογραμμίζει: «Αλλά το ερώτημα παραμένει: γιατί ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται στη μέση όλων αυτών; Γιατί βρίσκεται στο επίκεντρο ο ντροπιασμένος γιος του αντιπροέδρου (Σ.σ.: του Μπάιντεν, το 2014) –ένας τύπος χωρίς ικανότητες και χρήστης κοκαΐνης;».

Οι ΗΠΑ δεν εφαρμόζουν ούτε τον δικό τους νόμο για καταπολέμηση

των «Βιολογικών Όπλων»

Ο Δρ. Φράνσις Μπόιλ (Fransis Boyle), –καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, του βιβλίου “Biowarfare and Terrorism”–, ο άνθρωπος που συνέταξε το 1989 και υπέγραψε μαζί με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, τον «Νόμο για την Καταπολέμηση της βιο-τρομοκρατίας και των βιολογικών όπλων στις ΗΠΑ», αποδοκιμάζει το αμερικανικό αμόκ για όλο και περισσότερα «Βιολογικά Όπλα».

Ο Μπόιλ σε δηλώσεις του τονίζει: «όλα τα εργαστήρια BSL-4 (Βιολογικά Εργαστήρια Υψίστης Βιοασφάλειας) σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ρωσία, Κίνα, Ισραήλ, (Σ.σ.: κ.α…) δημιουργήθηκαν για να ερευνήσουν, να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν παράγοντες βιολογικού πολέμου. Δεν υπάρχει κανένας νόμιμος επιστημονικός λόγος να έχουμε εργαστήρια BSL-4.» Ο Μπόιλ, μετά από έρευνά του στο κλειστό κύκλωμα των βιο-χρημάτων του θανάτου κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι: «δαπανήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ το επιβλητικό ποσό των εκατό (100) δισεκατομμυρίων δολαρίων, (μόνο) έως το 2015, για έρευνα βιολογικού πολέμου». Και συμπληρώνει: «Έχουμε πάνω από δεκατρείς χιλιάδες (13.000) «φερόμενους» επιστήμονες της επιστήμης της ζωής… οι οποίοι δοκιμάζουν βιολογικά όπλα, εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα αυτό μας πηγαίνει πίσω, σε κάτι πολύ χειρότερο ακόμη και από την 11η Σεπτεμβρίου, 2001.»

Ο Τζο Μπάιντεν αποκαλεί «πουτ@ν@ς γιε» τον απολύτως ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ π. Πρόεδρο της Ουκρανίας, προκάτοχο του Ζελένσκι, και τον εκβιάζει αποτελεσματικά

Στο βίντεο του οποίου παραθέτω τον Σύνδεσμο:

https://twitter.com/CarlZha/status/1505154270525485058?t=D7nBws0xgWl1Nr98Q5bHoQ&s=09, ο Τζο Μπάιντεν κομπάζει χυδαία ενώπιον κοινού υψηλής διπλωματίας σε «Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων» (Council on Foreign Relations), λέγοντας ότι επισκέφθηκε 12 ή 13 (!…) φορές το Κίεβο, (γιατί τόση πίεση;). Μια από αυτές, «μεταφέροντας» ένα (1) ακόμη «εγγυημένο», όπως το αποκαλεί, δισεκατομμύριο δολάρια εκβίασε τους απολύτως αμερικανοελεγχόμενους, Πρόεδρο της χώρας Ποροσένκο και Πρωθυπουργό Γιάτσενιουκ, απαιτώντας από αυτούς την άμεση παραίτηση Ανωτάτου Εισαγγελέως της Ουκρανίας. Είπε επί λέξει στον Πρόεδρο (Ποροσένκο) «δεν θα σου δώσω το ένα (1) δισεκατομμύριο εάν δεν απολύσεις τον Εισαγγελέα σε έξη ώρες. Θα φύγω και δεν θα πάρεις το ένα (1) δισεκατομμύριο, πουτ@ν@ς γιε(Αμέσως) Απέλυσαν τον Εισαγγελέα και τοποθέτησαν στη θέση του κάποιον που ήταν πιο «σταθερός»… (για τα αμερικανικά συμφέροντα).

Το πρώτο εργαστήριο «Βιο-θανάτου» στην Οδησσό και ποιος το δημιούργησε

Ωστόσο οι Μπάιντεν δεν είναι οι πρώτοι στην παραγωγή «Βιο-θανάτου» στην Ουκρανία, (αλλά και παγκόσμια) γιατί κάποιος άλλος τους έκλεψε τη «δόξα», το 2005…

Εντόπισα στην ιστοσελίδα The National Pulse, στις 8 Μαρτίου 2022, (Σ.σ.: όλα τα διεθνή ΜΜΕ επαναφέρουν το ζήτημα των αμερικανικών «Βιολογικών Όπλων», ενώ μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία) ένα άρθρο-μελέτη, της Natalie Winters, με τους εξής –επακριβώς– τίτλους και το ακόλουθο κείμενο: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαγραμμένες ιστοσελίδες δείχνουν ότι ο Ομπάμα πρωτοστάτησε στη δημιουργία ενός BioLab στην Ουκρανία το οποίο χειρίζεται «Ιδιαίτερα επικίνδυνα παθογόνα».

ΑΝΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THE NATIONAL PULSE. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΓΕΙΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

»Ένα διαγραμμένο άρθρο στο Διαδίκτυο που ανακτήθηκε από το The National Pulse αποκαλύπτει ότι ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρωτοστάτησε σε μια συμφωνία που οδηγεί στην κατασκευή βιοεργαστηρίων στα οποία γίνεται διαχείριση «ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων (μικροβίων)» στην Ουκρανία.

»Η είδηση δημοσιεύτηκε την ίδια μέρα (στις 9/3/2022) όταν η Βικτόρια Νούλαντ (Υφυπουργός Εξωτερικών Πολιτικών Υποθέσεων των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Μπάιντεν) κατέθεσε στη Γερουσία των ΗΠΑ, λέγοντας ότι ‘‘η αμερικανική κυβέρνηση ανησυχεί για τις εγκαταστάσεις βιολογικών ερευνών που θα πέσουν στα χέρια της Ρωσίας ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ανατολική Ευρώπη (Ουκρανία).’’»

Ένα ακόμη ντοκουμέντο εντόπισα στο Τεύχος Νο. 818, της Εφημερίδας Outreach Journal, της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειων (USAF) που δημοσιεύτηκε στις 18/6/2010), με τίτλο: «Το Biolab ανοίγει στην Ουκρανία». Σε αυτό περιγράφεται λεπτομερώς πώς ο Ομπάμα, ενώ υπηρετούσε ως γερουσιαστής του Ιλινόις, βοήθησε καταλυτικά στη συμφωνία για την κατασκευή του πρώτου «Εργαστηρίου Βιοασφάλειας, Επιπέδου 3» στην ουκρανική πόλη της Οδησσού.

Στο άρθρο αυτό, που υπογράφεται από την Tina Redlup, υπογραμμίζεται ο ρόλος του πρώην γερουσιαστή Ντικ Λούγκαρ, ως εξής: «Ο Λούγκαρ είπε ότι τα σχέδια για την εγκατάσταση ξεκίνησαν το 2005 όταν ο ίδιος και ο τότε γερουσιαστής Μπαράκ Ομπάμα συνήψαν συνεργασία με Ουκρανούς αξιωματούχους. Ο Λούγκαρ και ο Ομπάμα βοήθησαν επίσης στο συντονισμό των προσπαθειών μεταξύ Αμερικανών και Ουκρανών ερευνητών…».[και συνεχίζει] «Μια Έκθεση του 2011 από την Επιτροπή της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ για την Πρόβλεψη των Προκλήσεων Βιοασφάλειας της Παγκόσμιας Επέκτασης των Βιολογικών Εργαστηρίων Υψηλού Ελέγχου εξήγησε πώς το εργαστήριο με έδρα την Οδησσό «είναι υπεύθυνο για τον εντοπισμό ιδιαίτερα επικίνδυνων βιολογικών παθογόνων (ιών)».

Και συνεχίζει η Tina Redlup: «Αυτό το εργαστήριο (Σ.σ.: της Οδησσού) ανακατασκευάστηκε και εξελίχθηκε τεχνικά μέχρι το επίπεδο BSL-3 μέσω μιας συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας που ξεκίνησε το 2005. Η συνεργασία επικεντρώνεται στην πρόληψη της εξάπλωσης τεχνολογιών, παθογόνων (ιών), και γνώση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων» […].

»Ένα ιδιαίτερο έγγραφο (Σ.σ.: με τίτλο UKRAINE, Table 1. BSL-3, facilities in Ukraineπεριγράφει λεπτομερώς το δίκτυο βιοεργαστηρίων της Ουκρανίας, το Έργο Πρόληψης Βιοόπλων (και) αναφέρει με εξαιρετικές λεπτομέρειες το εύρος των παθογόνων (ιών) με τους οποίους η εγκατάσταση διεξάγει την έρευνα.

»Μεταξύ των ιών που μελέτησε το εργαστήριο ήταν ο Έμπολα και ‘‘ιοί παθογένειας’’ της ομάδας ΙΙ, με χρήση ιολογικών, μοριακών, ορολογικών μεθόδων ταχείας απόδοσης».

Η Tina Redlup καταλήγει:

«ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΤΟΥ BIOLAB (της Οδησσού). Η ανακαλυφθείσα εγκατάσταση βιοεργαστηρίου ακολουθεί την εξαιρετικά πιεστική πρακτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ να χρηματοδοτήσει (και στην Ουκρανία) μια επικίνδυνη έρευνα (όπως και) στη Γουχάν στο εργαστήριο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος που έχει στρατιωτικές διασυνδέσεις (Σ.σ.: με τον κινεζικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό).

Η παγκόσμια κοινωνία υποκρίνεται ότι το κακό για «Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος» τελείωσε με την Δίκη της Νυρεμβέργης, 20 Νοε 1945–1 Οκτ 1946, στην οποία καταδικάστηκαν ελάχι

στοι…, 24, Ναζί. Όμως όπως αποδεικνύεται σήμερα η συνέχεια είναι εφιαλτικά χειρότερη.

Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »