Οι Γερμανοί γιατροί βλέπουν το «τέλος» του κορωνοϊού στο ότι οι περισσότεροι θα έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία
Καταστάσεις περίεργες ζει ο πλανήτης καθώς όλο και πιο πολύ κυβερνήσεις σαν να θέλουν να δουν πως θα ολοκληρωθούν τα “πειράματα για τον κορωνοϊό” απέναντι στις κοινωνίες, τρέχουν να λάβουν εντολές που κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα ενώ δεν διστάζουν πλέον να χρησιμοποιήσουν και τα βρέφη.

Το σημαντικότερο είναι ότι παρά το ότι ανακοινώνουν επισήμως ότι εντός του 2022 η πανδημία του κορωνοϊού θα λάβει ένα τέλος αποφασίζουν να βάλουν στο “παιχνίδι” όλο και πιο μικρής ηλικίας ανθρώπους φτάνοντας στα βρέφη όπως σήμερα ανακοίνωσαν στην Γερμανία.

«Η πανδημία θα διαρκέσει ίσως άλλους έξι έως εννέα μήνες. Εκτιμώ ότι ο κορωνοϊός θα τελειώσει την άνοιξη του 2022. Μέχρι τότε, το ποσοστό εμβολιασμού θα είναι λίγο υψηλότερο, αλλά πάνω απ ‘όλα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει με αντισώματα θα αυξηθεί. Οι περιορισμοί θα γίνουν τότε πιθανόν εντελώς περιττοί», είπε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ιατρών Ασφαλιστικών Ταμείων (KBV) Αντρέας Γκάσεν σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας του Ντίσελντορφ «Rheinische Post».

Πρόσθεσε δε ότι «ο αριθμός των λοιμώξεων θα αυξηθεί ξανά το φθινόπωρο. Ωστόσο, ο αριθμός των σοβαρών ασθενειών θα παραμείνει πολύ χαμηλότερος από αυτόν του περασμένου χειμώνα».

Εμβόλια και για βρέφη

Επίσης, ο γενικός γραμματέας της Γερμανικής Διεπιστημονικής Ένωσης Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής (DIVI), Φλόριαν Χόφμαν, αναμένει εμβόλια για βρέφη και από το 2022.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι από το επόμενο έτος θα υπάρχουν εμβόλια εγκεκριμένα για όλες τις ηλικιακές ομάδες, ακόμη και για νεογέννητα», δήλωσε ο παιδίατρος στις εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Ομίλου Funke.

«Γίνονται διάφορες μελέτες από την Biontech και τη Moderna αυτή τη στιγμή, μερικές μάλιστα και για βρέφη. Εκτιμώ ότι εμβόλιο για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών θα υπάρχει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτή η ηλικιακή ομάδα αναμένεται ότι θα λαμβάνει μειωμένη δόση εμβολίου», πρόσθεσε ο Χόφμαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »