Όμως ενίοτε οι θεωρίες συνωμοσίας… είναι αληθινές και ήρθε ο Musk που απέκτησε το Twitter να αποκαλύψει πως στήθηκε η απάτη με τα εμβόλια και τον Covid 19.

Θεωρία συνομωσίας
Θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζεται κάθε θεωρία σύμφωνα με την οποία, κάποιο γεγονός, ή μια σειρά από γεγονότα ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα συνωμοτικής και οργανωμένης δράσης ενός ατόμου, ή ομάδας ανθρώπων ή μυστικών υπηρεσιών ή πολιτικών παρατάξεων, καθώς και κυβερνήσεων
Θεωρία συνωμοσίας θεωρείται κάθε αβάσιμη, αναπόδεικτη και μη μεθοδικά καταγεγραμμένη εικοτολογία, η οποία είναι παρουσιασμένη ως σημαντική…
Όμως ενίοτε οι θεωρίες συνωμοσίας… είναι αληθινές και ήρθε ο Musk που απέκτησε το Twitter να αποκαλύψει πως στήθηκε η απάτη με τα εμβόλια και τον Covid 19.

Οι αποκαλύψεις του Twitter αποκάλυψαν πως η παλιά ιδιοκτησία του Twitter ήταν σε αγαστή συνεργασία με τους οργανισμούς υγείας και την αμερικανική κυβέρνηση ώστε να απομονώσουν κάθε φωνή που ερχόταν σε αντίθεση με το βασικό αφήγημα.
Ο Musk που παραμένει κεντρικό πρόσωπο στην οικονομία αφού κατέχει και την Tesla… συνέβαλλε ώστε να αποκαλυφθεί η σαπίλα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ…

Οι 10 κορυφαίες θεωρίες συνωμοσίας για το 2023

1)Ο ρόλος που έπαιξε η κοινότητα των πληροφοριών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην υποκίνηση βίας στις 6 Ιανουαρίου 2021, θα αποκαλυφθεί.
Θα αποκαλυφθεί ότι το FBI έδρασε ως κομματικό όργανο των δημοκρατικών
Οι κατηγορίες για ακροδεξιό εξτρεμισμό και βία στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ θα καταρριφθούν.

2)Θα αποκαλυφθεί ο θανατηφόρος αντίκτυπος των εμβολίων για τον Covid 19.
Τα εμβόλια δεν σώζουν ζωές… αλλά τα εμβόλια μπορεί να σε σώσουν, μπορεί να σε σκοτώσουν, μπορεί να σου προκαλέσουν παρενέργειες.
Θα αποδειχθεί μέσα στο 2023 ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες τύπου Pfizer μεθόδευσαν ώστε να κατασταλούν κάθε άλλης μορφής θεραπείες υπερεκτιμώντας τη σημασία των μη δοκιμασμένων νέων εμβολίων…
Για ορισμένους τα ίδια τα εμβόλια μπορεί να ήταν τόσο θανατηφόρα και επιβλαβή όσο ο ιός – κάτι που πολλοί αναλογιστές ασφάλισης ζωής μπορεί να είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν.

3)Το 2023 θα αποκαλυφθεί το εύρος του ελέγχου της Κίνας επί της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Γνωρίζουμε για τους διάφορους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ της οικογένειας Biden και του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Γνωρίζουμε ότι άλλοι κορυφαίοι πολιτικοί στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Nancy Pelosi και Mitch McConnell, έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην κινεζική βιομηχανία. Αλλά αυτό που πρέπει να διερευνήσουμε πλήρως είναι ο τρόπος με τον οποίο εταιρείες που συνδέονται με την Κίνα, όπως η BlackRock , έχουν επίσης διεισδύσει πλήρως στον Λευκό Οίκο και ουσιαστικά διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

4)Η πραγματική φύση της σχέσης του Ντέιβιντ Ντεπάπ με τον Πολ Πελόζι θα αποκαλυφθεί.
Ενώ οι ακροάσεις του δικαστηρίου έχουν αποκρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση της επίθεσης στον Πολ Πελόζι ωστόσο μέσα στο 2023 πολλά θα αποκαλυφθούν.

5)Θα μάθουμε τι πραγματικά περιείχαν τα κρυμμένα αρχεία Mar a Lago του Trump.
Η διενέργεια ερευνών που οδήγησε στην άνευ προηγουμένου επιδρομή στο θέρετρο του Trump στο Mar a Lago επισκίασε την επικαιρότητα και οι δημοκρατικοί έκαναν πάρτι στην Βουλή των Αντιπροσώπων σε νομοσχέδια.

6)Θα μάθουμε τι σκοπεύουν να κάνουν οι Δημοκρατικοί με τον Biden και ποιος θα επιλεγεί για να τον αντικαταστήσει.
Θα είναι η κυρία Obama , όπως πολλοί έχουν προβλέψει εδώ και καιρό;
Μόλις οι Δημοκρατικοί αποφασίσουν τελικά ότι ο Biden δεν τους είναι χρήσιμος, θα αποκαλυφθούν και οι λόγοι που έγινε Πρόεδρος ο Biden ένα διανοητικά ανάπηρος.
Όταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Obama ανέφερε σε έναν Δημοκρατικό «μην υποτιμάς την ικανότητα του Biden να φτιάχνει τα πράγματα», ίσως αποτελεί μια προειδοποίηση.

7)Θα ανακαλύψουμε την αλήθεια για τη συνεργασία ΗΠΑ-Ουκρανίας για την ανάπτυξη βιοόπλων.
Το Κογκρέσο έχει διαθέσει 112 δισεκατομμύρια δολάρια για να υπερασπιστεί κάτι την Ουκρανία και σίγουρα δεν είναι δημοκρατία. Ενώ οι προσωπικές τους επενδύσεις στην Burisma —ή σε κατασκευαστές όπλων όπως η Raytheon— μπορεί να είναι τα κύρια κίνητρα, όλα δείχνουν ότι η χώρα είναι η φωλιά των αρουραίων των επιχειρήσεων της CIA.

8)Τα σχέδια της Αριστεράς για «νομιμοποίηση του διαφορετικού» ως προς την σεξουαλικότητα θα πραγματοποιηθούν.
Αυτή η προσπάθεια των αριστερών να επιβάλλουν κάτι που έχει διαψευστεί από την ίδια την φύση θα αποκαλυφθεί εάν μπορεί να επικρατήσει…

9)Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ένα είδος Matrix.
Η σύγκλιση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, η αυξανόμενη κατακραυγή για τα ψηφιακά διαβατήρια και τα νομίσματα, τα εγγυημένα εισοδήματα και η διαρκώς αυξανόμενη έλλειψη πόρων υποδηλώνουν ότι τα παγκόσμια σχέδια για συλλογικοποίηση όλων των εθνών υπό μια κυβέρνηση… δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

10)Καθώς η σχέση μεταξύ της Big Tech των εταιριών νέας τεχνολογίας και των υπηρεσιών κατασκοπείας γίνεται πιο ξεκάθαρη, θα μάθουμε ότι οι προσωπικές μας συσκευές παρακολουθούν κάθε μας κίνηση.
Το ενδιαφέρον που έχουν το FBI και η CIA να χειραγωγούν εταιρείες τεχνολογίας για να εκτελούν παράνομες επιχειρήσεις και φαίνεται ότι βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Google και στην Apple.
Χωρίς ένταλμα θα μπορούν να σας παρακολουθούν από το κινητό σας ανά πάσα στιγμή και ότι τα τηλέφωνά μας χρησιμοποιούνται και για να μας παρακολουθούν… όπως αποκαλύφθηκε και από το Ισραηλινό σύστημα ΤΟΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »