Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την καταστροφή όλων των αποθεμάτων εμβολίων Covid-19 σε ρωσικό έδαφος, επικαλούμενος μια αναμφισβήτητη σχέση μεταξύ αυτού που ονομάστηκε «Εμβόλιο Μόσχας» και μιας ξαφνικής αύξησης των μολύνσεων HIV σε εμβολιασμένα άτομα, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αντρέι Ζαχάροφ είπε στο Real Raw News….
Αν και ο Πούτιν δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, έχει αναθέσει στο δεξί του χέρι, τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, να καθαρίσει νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία από τις παραλλαγές του εμβολίου Sputnik και CoviVac. Ο στρατός θα διασφαλίσει τη συμμόρφωση ελέγχοντας τα αποθετήρια εμβολίων και πραγματοποιώντας επιτόπιες επιθεωρήσεις.
Όπως ο Πρόεδρος Τραμπ, ο Πούτιν εξαπατήθηκε από ένα ψέμα. μια παγκόσμια κοινοπραξία δόλιων γιατρών, επαγγελματιών υγείας και κυβερνητικών υπαλλήλων που έριξαν ένα πειστικό αφήγημα για έναν ιό που θα ερήμωνε τον κόσμο εκτός κι αν αναπτυχθούν εμβόλια για τον εμβολιασμό του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό. Ο ΠΟΥ είχε διεισδύσει στο ρωσικό Υπουργείο Υγείας και είχε φυτέψει πράκτορες του κακού στο Συμβούλιο Υπουργών και την Κρατική Δούμα, και η δυτική προπαγάνδα -μύθοι ασθενών με Covid που πέφτουν νεκροί στο δρόμο- διέρρευσαν τα κάποτε ασφαλή σύνορα της Ρωσίας. Κανένα έθνος δεν ήταν απρόσβλητο στην πιο περίπλοκη εκστρατεία παραπληροφόρησης στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, η Ρωσία ξεκίνησε το πρώτο της πείραμα μαζικού εμβολιασμού, νικώντας άλλες χώρες και παρέχοντας 6,9 εκατομμύρια δόσεις την πρώτη εβδομάδα. Μέχρι τις 21 Ιουνίου 2022, 81,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση, με 74,3 εκατομμύρια πλήρως εμβολιασμένους. Στη Δύση και τη Ρωσία, οι λήπτες εμβολίων παρουσίασαν παρενέργειες όπως καρδιακές παθήσεις, επιληπτικές κρίσεις και θρόμβους αίματος, με πολλούς να πέφτουν νεκροί στο σπίτι, στη δουλειά ή στους δρόμους.
«Η αμερικανική CIA είναι εξαιρετική. Όταν εξαπλώθηκε ο αβλαβής Covid, έφτιαξαν ιστορίες τόσων ανθρώπων που πέθαιναν για να μας κάνουν όλους να ζητιανέψουμε για το εμβόλιο. Στη συνέχεια, όταν ήρθαν τα εμβόλια, αρχίσαμε να πεθαίνουμε και οι κυβερνήσεις μπορούν να κατηγορήσουν τον Covid, κι όχι τα εμβόλια. Ήταν μια τόσο έξυπνη πλοκή, που ο κόσμος το πίστεψε», είπε ο Ζαχάροφ.
Τον Δεκέμβριο του 2022, το Υπουργείο Υγείας ανέφερε μια δραματική, σε εθνικό επίπεδο απότομη αύξηση των μολύνσεων από τον ιό HIV μεταξύ ατόμων που είχαν λάβει τρία ή περισσότερα εμβόλια για τον Covid-19 και δεν ταιριάζουν στα τυπικά δημογραφικά – ομοφυλόφιλοι και χρήστες βελόνων. Μεταξύ 2015-2019, η Ρωσία είχε κατά μέσο όρο 16.000 νέες μολύνσεις ετησίως. Το 2022, ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε σε 63.000 για να συμπεριλάβει άγαμους, μη χρήστες ναρκωτικών.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο Ζαχάροφ, κατέληξε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα άτομο να αναπτύξει HIV και AIDS. Τα στοιχεία ήταν αδιάψευστα. Όσο περισσότερα τρυπήματα έκανε ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να προσβληθεί από τον ιό HIV. Ο Πούτιν θεώρησε τη συσχέτιση ως κάτι περισσότερο από μια απλή σύμπτωση – το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να προσφέρει Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας.
«Μια ψεύτικη ασθένεια ξεγελάει τους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο που τους δίνει πραγματικές ασθένειες», είπε ο Ζαχάροφ. «Μόνο σατανικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να το ονειρευτούν αυτό. Για τον Πρόεδρο Πούτιν, αυτή είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση».
Ο Πούτιν, πρόσθεσε, παρέμεινε «καθαρόαιμος» ή ανεμβολίαστος, αλλά μια από τις κόρες του διαγνώστηκε με HIV δύο εβδομάδες αφότου είχε κάνει το τρίτο της εμβόλιο.
«Ο Πρόεδρος Πούτιν της είπε να μην κάνει άλλα εμβόλια, αλλά είναι δυτικοποιημένη, δέχτηκε τα ψέματα και τώρα πρέπει να μείνει στο φάρμακο για όλη της τη ζωή. Αυτό εξόργισε τον Πρόεδρο Πούτιν», είπε ο Ζαχάροφ.
Η διάγνωση της κόρης του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Την Τετάρτη, ο Πούτιν διέταξε την καταστροφή των εμβολίων κατά του Covid-19 και απαγόρευσε όλες τις εισαγωγές εμβολίων. Ο ρωσικός στρατός, είπε η πηγή μας, έχει ήδη καταστρέψει τα εμβόλια σε νοσοκομεία στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Καζάν, το Τσελιάμπινσκ, τη Σαμάρα, το Νίζνι Νόβγκοροντ και το Σαράτοφ και αναγκάστηκε να «καθαιρέσει» το προσωπικό του νοσοκομείου που αντιστάθηκε στην εκκαθάριση του εμβολίου. Ο Πούτιν φέρεται να είπε ότι δεν θα ησυχάσει μέχρι να σπάσει κάθε φιαλίδιο.
Επίσης, ο Πούτιν διέταξε την εκτέλεση 130 επιστημόνων που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των εμβολίων Sputnik.
«Εδώ δεν παραπέμπουμε τους ένοχους σε δίκη — χάσιμο χρόνου. Γιατί να χάνουμε χρόνο όταν ξέρουμε ότι είναι ένοχοι. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα αυστηρά», είπε ο Ζαχάροφ.
Κλείνοντας, ρωτήσαμε τον Ζαχάρωφ εάν ο Πούτιν θα είχε διατάξει μια τέτοια δραστική ενέργεια αν η κόρη του δεν είχε διαγνωστεί με HIV.
«Όχι, θα φρόντιζε ακόμα αυτούς τους εγκληματίες. Όμως η διάγνωσή της αποκρυστάλλωσε το μίσος του για αυτούς τους διαβολικούς ανθρώπους. Δεν θα υπάρχουν άλλα εμβόλια στη Ρωσία», είπε.

“…Επίσης, ο Πούτιν διέταξε την εκτέλεση 130 επιστημόνων που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των εμβολίων Sputnik.
«Εδώ δεν παραπέμπουμε τους ένοχους σε δίκη — χάσιμο χρόνου. Γιατί να χάνουμε χρόνο όταν ξέρουμε ότι είναι ένοχοι. Αντιμετωπίζουμε αυτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »