Οι επιστήμονες έχουν μια αυστηρή προειδοποίηση για εμάς: η ελίτ της παγκοσμιοποίησης μπορεί τώρα να χακάρει τα όνειρά σας, να ελέγξει το υποσυνείδητό σας και να στοχεύσει τα όνειρά σας με μηνύματα ελέγχου του νου για να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας – ήδη κυκλοφορεί την τεχνολογία . 

Ο έλεγχος του μυαλού για τις μάζες, όπου ακόμη και τα όνειρά μας ελέγχονται και χειραγωγούνται –με ή χωρίς τη συγκατάθεσή μας– είναι το μέλλον για την ανθρωπότητα, σύμφωνα με την παγκόσμια ελίτ.

Πώς θα μοιάζει αυτό στην πραγματικότητα; Εάν ένας συνηθισμένος άνθρωπος που μεγάλωσε σε ένα καλό χριστιανικό σπίτι τύχει να λειτουργεί με την ψευδαίσθηση ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει πέος ή ότι η παιδεραστία είναι κακή, μην ανησυχείτε, το WEF θα χακάρει τα όνειρά του, θα διεισδύσει στο υποσυνείδητό του και επανατοποθετήσει τις σκέψεις του.

Υπάρχουν όμως γενναίοι επιστήμονες που αντιστέκονται στο τραγούδι σειρήνας της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

40 ερευνητές ύπνου υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή καλώντας τους νομοθέτες να απαγορεύσουν τη «στοχευμένη επώαση ονείρων (TDI)», σύμφωνα με το Science Magazine . Στην επιστολή, προειδοποίησαν ότι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, που συνεργάζονται χέρι-χέρι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ήδη σχεδιάζουν τα όνειρα των κανονικών ανθρώπων και επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους.

Πριν βουτήξουμε, εγγραφείτε στο κανάλι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και εγγραφείτε στην κοινότητα Peoples Voice Locals για να υποστηρίξετε το κανάλι.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Yuval Noah Harari, επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab , το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ακολουθεί τα βήματα των αυταρχικών δικτατόρων επιδιώκοντας το όνειρο της εξάλειψης της ιδιωτικής ζωής, της παρακολούθησης όλων και της γνώσης όλων όσων σκέφτεστε, ονειρεύεστε, αισθάνεστε και κάνετε:

«Οι δικτάτορες πάντα ονειρευόντουσαν να εξαλείψουν την ιδιωτική ζωή, να παρακολουθούν τους πάντες, να γνωρίζουν όλα όσα κάνεις, σκέφτεσαι και νιώθεις… Είναι πλέον δυνατό».

Yuval Noah Harari

Αυτά τα όνειρα του Harari και των συναδέλφων του στο WEF είναι σε καλό δρόμο προς την πραγματοποίηση.

Το να βάζεις μια εταιρική βελόνα στα όνειρά σου είναι σίγουρα ένα σενάριο που θα έβλεπες να διαδραματίζεται σε μια ιστορία cyberpunk — αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει.

Η Coors Light είναι μία από τις εταιρείες στις οποίες έχει δοθεί πρόσβαση στην τεχνολογία προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αφελών μελών του κοινού που είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν. Μερικοί άνθρωποι δεν έμαθαν τίποτα από την πανδημία του Covid.

Γνωρίστε την Deirdre Barrett, ψυχολόγο ονείρων, συντάκτη του ακαδημαϊκού περιοδικού Dreaming και συνεργάτη του WEF.

Λοιπόν… λειτούργησε; Η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει διοχετεύσει αμέτρητα ποσά χρόνου και χρήματος στην ατζέντα για να ελέγξει την ανθρώπινη φυλή, οπότε στοιχηματίζετε ότι λειτούργησε.

Αν και η μηχανική των ονείρων απαιτεί επί του παρόντος την ενεργό συμμετοχή μας, οι ερευνητές ύπνου προειδοποιούν για μια νέα σκοτεινή πραγματικότητα, όπου οι κακοί ηθοποιοί χρησιμοποιούν παθητικές τακτικές TDI μέσω πραγμάτων όπως τα έξυπνα ηχεία.

«[Είναι] εύκολο να οραματιστούμε έναν κόσμο στον οποίο τα έξυπνα ηχεία […] γίνονται όργανα παθητικής, ασυνείδητης ολονύκτιας διαφήμισης, με ή χωρίς την άδειά μας», ανέφεραν οι συντάκτες της επιστολής. «Αυτά τα προσαρμοσμένα soundtrack θα γίνουν σκηνικό φόντου για τον ύπνο μας, όπως έχουν γίνει οι ατελείωτες διαφημιστικές πινακίδες που σκουπίζουν τους αμερικανικούς αυτοκινητόδρομους για την ξύπνια ζωή μας».

Είναι μια σχετική προειδοποίηση, ειδικά όταν αναλογιστείτε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι οι σκέψεις σας δεν είναι πλέον δικές σας. Οι σκέψεις σας ανήκουν πλέον στον Klaus Schwab και στο WEF. Και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτή τη δυστοπική εξέλιξη, γιατί είναι για το καλό σας.

Σύμφωνα με τη Nita Farahany, το WEF κατέχει τώρα τις σκέψεις σας χάρη στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς έξυπνων κορδονιών, έξυπνων καπέλων, αυτιών και ακόμη και τατουάζ, το WEF μπορεί να παρακολουθεί τις συναισθηματικές σας καταστάσεις, να ελέγχει τα όνειρά σας, να αποκωδικοποιεί τις εικόνες που βλέπετε. το μυαλό σας, ακόμη και αποκτήστε πρόσβαση στα μεγαλύτερα μυστικά σας ή τον αριθμό pin στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δεν αστειεύονταν όταν είπαν ότι δεν θα ανήκεις τίποτα. Είναι το κομμάτι της ευτυχίας που μάλλον αστειεύονταν γι’ αυτό.

Ο Klaus Schwab συζητούσε εδώ και καιρό ένα μέλλον όπου θα εμφυτεύονται εγκεφαλικά τσιπ σε ανθρώπινα υποκείμενα για να ελέγχουν τις σκέψεις τους.

Πιστεύει ότι τα τσιπ εγκεφάλου θα επιτρέψουν μια «συγχώνευση του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου», με άλλα λόγια, τον διανθρωπισμό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) το 2017, ο Klaus Schwab ρώτησε τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, εάν θα μπορούσε να οραματιστεί ένα μέλλον όπου όλοι έχουν ένα τσιπ εγκεφάλου.

Ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι εκστασιασμένοι που ο διανθρωπιστής Elon Musk είναι αποφασισμένος να αρχίσει να δοκιμάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους το συντομότερο δυνατό.

Το 2008 ο Μασκ ήταν ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF, υποκλίνοντας και υποχωρώντας στην παγκοσμιοποιητική ελίτ μαζί με τον Emmanuel Macron, τη Jacinda Ardern και τον Justin Trudeau, οι οποίοι έγιναν ακροαριστεροί αυταρχιστές ως πρωθυπουργοί και πρόεδροι σε χώρες που είχαν διεισδύσει στο WEF.

Το 2016, ο Έλον Μασκ ίδρυσε  τη Neuralink , μια εταιρεία που στόχος της είναι να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με έναν υπολογιστή. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα τσιπ εγκεφάλου εξαιρετικά υψηλού εύρους ζώνης για τη σύνδεση ανθρώπων, υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης, αυτό που ο Musk  αναφέρει  ως «ένα Fitbit στο κρανίο σου με μικροσκοπικά καλώδια».

Το 2017, ο Μασκ εξέφρασε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με τον ιδρυτή του Globalist WEF Klaus Schwab.

Κατά τη διάρκεια της  Συνόδου Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του 2017 στο Ντουμπάι , ο Μασκ εξήγησε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη προχωρούσε τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα έπρεπε να συγχωνευθούν με την ψηφιακή νοημοσύνη για να γίνουν ένα είδος υβριδίου AI-ανθρώπου.

Το 2020, ο Musk και η Neuralink απέδειξαν την επιτυχία τους με την εμφύτευση ενός τέτοιου τσιπ σε χοίρους, με τον άνθρωπο να είναι ο επόμενος στόχος τους.

Το 2021, ο Μασκ διαμαρτυρήθηκε για την πρόοδο του Neurlink σε ένα ανησυχητικό βίντεο στο οποίο ισχυρίστηκε ότι  ένας 9χρονος αρσενικός μακάκος πίθηκος παίζει πινγκ-πονγκ με το μυαλό του. Σύμφωνα με το βίντεο, τοποθετήθηκαν νευρικοί σύνδεσμοι σε κάθε πλευρά του εγκεφάλου του πιθήκου. Οι σύνδεσμοι παρακολουθούν τα μέρη του εγκεφάλου που εστιάζονται στις κινήσεις των χεριών και των χεριών και καταγράφουν τη νευρική δραστηριότητα.

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι θα ξεκινούσε να δοκιμάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους μέχρι το τέλος του 2022, παρόλο που η πλειονότητα των πιθήκων του εργαστηρίου του είτε πέθαναν είτε μάσησαν τα δάχτυλά τους, ενώ βίωσαν φρικτά βάσανα, συμπεριλαμβανομένης της διάνοιξης τρυπών στο κρανίο τους.

Ο έλεγχος του μυαλού για τις μάζες, στον οποίο ακόμη και τα όνειρά μας ελέγχονται και χειραγωγούνται, είναι η φρικτή πραγματικότητα που οραματίστηκαν ο Klaus Schwab και οι φίλοι του για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Είναι σκοτεινοί και ύπουλοι καιροί για το ανθρώπινο γένος. Παρά τις διαβεβαιώσεις των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, η συγκέντρωση της παγκοσμιοποίησης ελίτ στο Νταβός δεν έχει στο επίκεντρο τα καλύτερα συμφέροντά μας. Δεν βελτιώνουν την κατάσταση του κόσμου.

wef νέα παγκόσμια τάξη

Δεσμεύονται να βελτιώσουν τη ζωή τους, να ερημώσουν τον πλανήτη και να καταδικάσουν τους υπόλοιπους από εμάς να ζούμε σε μια μορφή τεχνολογικής σκλαβιάς, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, ιδιωτικότητα ή ελεύθερη βούληση.

Αλλά το μέλλον δεν έχει γραφτεί και η παγκοσμιοποιητική ελίτ δεν θα κερδίσει. Οι άνθρωποι του κόσμου ξυπνούν σιγά σιγά.

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε τον ρόλο μας στο να συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε τον κόσμο για την αλήθεια σχετικά με τη σκοτεινή ατζέντα της ελίτ. Αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι , διαδώστε αυτό το βίντεο παντού και εγγραφείτε στην κοινότητα των ντόπιων του Peoples Voice για να υποστηρίξετε το κανάλι. Ελπίζω να σας δω εκεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »