Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ήρθα να παραστήσω τον προφήτη στο διαδίκτυο, σαν κάποιους άλλους όνομα και μη χωριό. Απλά προσπάθησα να παραθέσω κάποιες γνώσεις μου, που έτυχε να μάθω και να συνδυάσω αυτές με άλλες, ώστε να προειδοποιήσω σχετικά με το τι έρχεται.

Πολλές φορές σχολίασα το νόημα των προφητειών. Αν προφητεύεις απλά λέγοντας τι θα γίνει, είσαι αγύρτης. Ο Χριστός διαμαρτυρήθηκε στους εβραίους (ειδικά στους φαρισαίους) ότι σκότωσαν τους προφήτες, που τους απέστειλε για να τους προειδοποιήσουν, ώστε να διορθωθούν.

Ο ίδιος ο Κύριος εξηγεί το νόημα των προφητειών. Οι προφητείες λέγονται από το Άγιον Πνεύμα δια στόματος των προφητών, σαν προειδοποίησις του Κυρίου προς τους πιστούς Του ότι παραστρατούν από τον Θείον Λόγον. Οι προφητείες δίδονται με στόχον να μην εκτελεστούν, με κλασικότερον παράδειγμα την προφητευθείσα καταστροφή της Νινευί (www.triklopodia.gr/bas_4-μετανοια-ιωνασ-νινευη/ ). Διαμαρτύρεται λοιπόν ο Κύριος ότι σκότωσαν τους προφήτες, διότι δεν άκουσαν τον λόγον περί μετάνοιας, ώστε να διορθωθούν και να μην εκτελεστεί η προφητευθείσα καταστροφή. Γι αυτό γράφω ότι όταν προφητεύεις και στέκεσαι μόνον στην καταστροφήν και δεν εξηγείς περί μετανοίας, για μένα ο λόγος σου δεν είναι εξ Αγίου Πνεύματος. Το Άγιον Πνεύμα θέλει μόνο να μετανοήσεις και να μην πονέσεις. Τώρα αν δεν είναι εξ Αγίου Πνεύματος ο λόγος σου, ψάξε από που αλλού είναι. Πάντως μόνο μια άλλη πιθανότητα υπάρχει!

Οι πραγματικοί προφήτες κύρια κάνουν Θείο κήρυγμα, αυτό τους είπε το Άγιον Πνεύμα. Χρησιμοποιούν την απειλή της καταστροφής, όπως ο γονιός, που νοιάζεται για το παιδί του και το απειλεί με τιμωρία για να δει το καλό του. Στον Χριστό αποδεικνυόμαστε τα χειρότερα παιδιά, κακότροπα και ανευγνώμονα! Όποιος διαβάσει τα κηρύγματα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, βλέπει που αποβλέπει ο προφητικός του λόγος. Αντίστοιχα και του Οσίου γ.Παϊσίου, που μόνον παραινετικά αναφέρει τις προφητείες. Αν απλά τις έλεγε χωρίς κήρυγμα, όλοι θα επαναπαύονταν ότι θα πάρουμε την Πόλη και δεν θα προσπαθούσαν. Να προσπαθούσαν τι; Μα η Πόλη θα παρθεί αργά ή γρήγορα από αυτούς που θα είναι πλάι στον Χριστό με έργα, με μετάνοια. Δεν τίθεται θέμα αν ο Χριστός θα κερδίσει, είναι δεδομένο. Δεδομένο δεν είναι όμως αν θα είμαστε πλάι Του στην νίκη. Εκεί αποβλέπει το προφητικό κήρυγμα!

Δεν ξέφυγα από το θέμα. Έχω γράψει τα περί ανωμαλιών αρκετές φορές αλλά και εδώ >

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Επαναλαμβάνω : δεν παριστάνω τον προφήτη. Τα έχουν πει οι “προφήτες” του σιωνισμού.

Η Σχολή Φρανκφούρτης (ΣΧ), όργανο των σιωνιστών, από την δεκαετία του 30 διεκήρυσσε ότι “θα κάνουμε τη δύση να βρωμάει και να ζέχει από ανωμαλία”. Τώρα αν δεν έγραψα ακριβώς τι ανωμαλία συνέβη και τι να περιμένετε, συγχωρήστε με, γιατί ευτυχώς δεν είναι τόσο βρωμερή η ψυχή μου σαν των σιωνιστών. Πως και γιατί τα έλεγαν τότε; Όπως ακριβώς μας τα λέει στη μούρη το φασιστόμουτρο ο Χαράρι σήμερα. Όπως κάποιοι γελούσαν με τα λεγόμενα της ΣΧ τότε, έτσι γελούν σήμερα με τον τζιτζιφιόγκο και δεν βρίσκεται ένας να του πει “ρε βρωμιάρη, ποιός είσαι συ που θα μας καθορίσεις τις ζωές μας, που θα πεις ότι περισσεύουν πολλοί και πρέπει να πεθάνουν;”. Αντίθετα κάποιοι τον ακούν σαν στατεσσεράδες χάνοι που είναι >

Είναι δεδομένο ότι ο Χαράρι αποτελεί μέρος της χειρότερης ανωμαλίας, όπως και τα αλεξόκουλα που μας κυβερνούν. Τυχαίο ότι ο κολλητός του Κούλη Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε για παιδοφιλία; Τυχαίο ότι ο επιλεγμένος (κατά παράβαση των ισχυόντων κανόνων) από τον Κούλη για θεατράρχης Λιγνάδης, διώκεται για βιασμούς και ανωμαλίες; Τυχαίο ότι ότι ο παραιτηθείς διοικητής της ΕΥΠ (πάλι διορισμένος από τον Κούλη κατά παράβαση των ισχυόντων) Κοντολέων διώκεται για παράνομες παρακολουθήσεις και “μπανιστήρια”; Τυχαίο ότι ο νέος διάττοντας αστέρας της ανωμαλίας Μίχος, είναι σημαίνον κομματικό στέλεχος της προδοτο-ΝουΔούλας, με ισχυρότατες διασυνδέσεις με τα υψηλά κλιμάκια; Έχουν τόσο θράσος (δαιμονική οίηση είναι), ώστε να μας κουνούν και το δάχτυλο αυτοί που έχουν παραβιάσει κατά συρροή σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα!

Κάποιοι θα βεθούν να ρωτάνε τι άλλη ανωμαλία να περιμένουμε. Μην επιμένετε σαν τον δικαστή του Clinton, που τον ρωτούσε αν με την Monica το έκανε στο όρθιο, στο ξαπλωτό, στο πλαγιαστό ή σαν ισπανικό πολυέλαιο! Σημασία έχει ότι ήταν ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ και η Monica έμεινε με την κακή “γεύση”! Αν δεν σας έπεισα να μην ρωτάτε τι άλλη ανωμαλία θα δούμε, σας παραπέμπω στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου αναφέρεται ο εξαναγκασμός σε συνεύρεση πατέρα με κόρη, γιου με μάνα και μοναχού με μοναχή! Γι αυτό να αρχίσουμε να μετανοούμε. Όλοι εκτός Θείου Νόμου είμαστε! Ακόμα και η μικρότερη παρεκτροπή οδηγεί σταδιακά σε απώλεια, γιατί, όπως λέει ο λαός, άμα βάλεις το δάχτυλο στο μέλι…

Και σένα πάτερ με τις “άχρηστες προφητείες” σου (αφού τα έχουν πει πολύ πριν άλλοι Άγιοι και κάνεις “καταπάτηση προφητικών δικαιωμάτων”, όταν δεν τους αναφέρεις) σε παρακινώ να διδάξεις μετάνοια, που είναι το λειτούργημά σου κι αναγκάζονται, λόγω του κενού που αφήνεις, να το κάνουν άλλοι που δεν είναι η δουλειά τους. Και να λες ότι από τον σατανά ξεκινούν όλα, μην φοβάσαι να τον αναφέρεις. Ο Χριστός το είπε ξεκάθαρα! Ο Θεός να σε φωτίσει! Έχεις το σθένος να διορθωθεί ο κόσμος και να αστοχήσουν οι προφητείες σου; Εκεί είναι η μαγκιά για να σωθείς στα σίγουρα! Ή μήπως επιδιώκεις την αυτοεπιβεβαίωση, άρα λειτουργείς με το εγώ σου;

Γέλασα (πικρά) πάντως με την εντελώς τυχαία ανακάλυψη για μελλοντική Κυπριακή Δημοκρατία!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »