Ο Ερντογάν έχει ξεσηκώσει όλους τους ακραίους μουσουλμάνους κατά της Δύσης.Η Χαμάς απειλεί τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο
Μεγάλο κακό έχει προκαλέσει όπως φαίνεται η προπαγάνδα της Τουρκίας εδώ και χρόνια σε όλους τους ακραίους ισλαμικούς κύκλους, αφού πολλοί Ιμάμηδες ονειρεύονται νέες κατακτήσεις κατά της δύσης, με πρωτεύουσα βέβαια την Κωνσταντινούπολη.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή η Χαμάς υπόσχεται να “σκοτώσει” κάθε Ισραηλινό στον κόσμο σε μια έκφραση μίσους κατά του Ισραήλ.

Ο Ισλαμικός μελετητής του Κουβέιτ Ταρίκ Αλ Σουουϊντάν επέκρινε τις αραβικές «ηττημένες χώρες»( όπως τις ονόμασε), οι οποίες αναγνώρισαν τον «εχθρό τους», το Ισραήλ, ενδεικτικό του νοσηρού κλίματος που έχουν προκαλέσει τα τουρκικά αλαζονικά σχέδια για τουρκικό Χαλιφάτο.


“Σκάσε και αφήστε τους μουτζαχεντίν να κάνουν τη δουλειά τους”, τόνισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που προβλήθηκε στο Al-Jazeera στις 12 Μαΐου 2021.

Ο Al-Suwaidan τόνισε ότι οι αραβικές αυτές χώρες έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στο Ισραήλ για τα θύματα, αλλά όχι στους “μάρτυρες των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ της Χαμάς.

 

Ο ίδιος τόνισε ότι εάν οι Άραβες δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το Ισραήλ τώρα, αυτό θα γίνει στην συνέχεια από την επόμενη γενιά που θα μπορούσε να κατέχει πυρηνικά όπλα.
Ο Al-Suwaidan ανέφερε μια πάγια παράδοση (Χαντίθ), σύμφωνα με την οποία οι Μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν τη Ρώμη και την Κωνσταντινούπολη, προσθέτοντας: “Οι Μουσουλμάνοι θα κυριαρχήσουν ξανά στον κόσμο”.
“Η Κωνσταντινούπολη, που είναι η Κωνσταντινούπολη, έχει ήδη κατακτηθεί και οι Μουσουλμάνοι θα κυριαρχήσουν ξανά στον Κόσμο. Γιατί δεν σκέφτεστε το πεπρωμένο που ορίζει ο Αλλάχ. Η Ημέρα της Κρίσης δεν θα έρθει πριν από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και της Ρώμης», τόνισε ο ίδιος.

Πρόκειται για ακραίες θέσεις μερικών ισλαμιστών Ιμάμηδων, οι οποίοι εμφορούνται από την τουρκική προπαγάνδα περί κατακτήσεως και της Ιερουσαλήμ ( όπως ακούμε αυτές τις ημέρες από Τούρκους ακραίους), αλλά και άλλων πόλεων, βάσει σχεδίου προπαγάνδας που έχει διασπείρει συστηματικά το ΑΚΡ, εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές αραβικές περιοχές.
Σίγουρα αυτές τις απόψεις δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρο των μουσουλμανικό κόσμο, αλλά ένα κομμάτι του, το οποίο όμως είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για να προκαλέσει τρομερά γεγονότα μέσω της γνωστής ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας, και των “μαρτύρων”, κυρίως νεαρών ανθρώπων που πιστεύουν σε όλα αυτά.

Η δύση οφείλει να βοηθήσει με την προώθηση προγραμμάτων ενημέρωσης και μάθησης των νεαρών σε αυτές τις χώρες, για να αποτρέψει πιθανές άσχημες εξελίξεις τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας με το οποίο επιβεβαιωνόμαστε, «Η Τουρκία είναι πλέον στην πραγματικότητα η μόνη χώρα στον πλανήτη που έχει ανυψώσει σε δυσθεώρητα ύψη την ιδέα του ιστορικού ρεβανισμού στο βαθμό μιας νέας κρατικής ιδεολογίας. Οι Τούρκοι δεν θέλουν να σβήσουν από τον χάρτη όλους όσους γύρω τους, παρά μόνο τους αδύναμους, αλλά στον κατάλογο αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, Αρμένιοι και Έλληνες», είχε δηλώσει Ρώσος ειδικός.

Σε ομιλία του σε συνάντηση υποστηρικτών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν είχε δηλώσει ότι οι Τούρκοι και οι Σύροι ανήκουν σε ένα έθνος και ζούσαν κάποτε κάτω από μια σημαία για σχεδόν 400 χρόνια.

Και είχε προσθέσει: «Η Δαμασκός ήταν δική μας, το Χαλέπι ήταν δικό μας και βρίσκονταν στα σύνορα του έθνους μας που έχει οριοθετήσει το Οθωμανικό Γενικό Συμβούλιο».

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι επικαλούνται το οθωμανικό όρκο, που περιλαμβάνει εδάφη σε Αιγαίο Δυτική Θράκη, Βουλγαρία κά.

(Όσον αφορά το χάρτη, που υπάρχει συνημμένος στον Εθνικό Όρκο, αυτός περιλαμβάνει τα νησιά του βορείου Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, την Δυτική Θράκη, μέχρι το Νέστο ποταμό, την Κύπρο, την Αντιόχεια, το Χαλέπι, την Τζαραμπλούζ, την Ντερ αλ Ζορ, τη Μοσούλη, το Κιρκούκ και τη Σουλεϊμανγία).

Αμυντικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν επιδιώκει με κάθε τρόπο να επεκτείνει τα σύνορα της Τουρκίας με το σύνθημα της οθωμανικής κληρονομιάς και για αυτό εργάστηκε για να υποστηρίξει τρομοκρατικές συμμορίες ισλαμιστών, ούτως ώστε να επιτύχει αυτές τις φιλοδοξίες, υπό την ηγεσία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, σε Συρία, τώρα σε Ανατολική Μεσόγειο, ενώ το Αιγαίο και η Βουλγαρία θα είναι οι επόμενοι πιθανοί στόχοι του ίδιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »